Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Prachtige marmerlook badkamer familie Roth

Deze prachtige badkamer is opgeleverd bij de familie Roth door Sani4All Genemuiden. Door de groene marmerlook tegels te combineren met goudkleurige elementen heeft deze badkamer een luxe uitstraling.

Groene marmerlook tegels in de badkamer klinken misschien als een hele opvallende en gewaagde keuze. Maar door wat opvallendere tegels op een juiste manier te combineren, kan er ook een heel luxe en stijlvol geheel ontstaan. Zo heeft de familie Roth gekozen voor marmerlook tegels in de kleur Manaos Green en deze gecombineerd met een beige tegen in de kleur Ivory Natural. Dit is een hele neutrale tegel waardoor de badkamer niet te druk wordt.

Luxe marmerlook badkamer
Semi-vrijstaand ligbad
Ruime douche
Groene marmerlook tegels

Stijlvolle elementen

Het badmeubel waar de familie voor gekozen heeft, bestaat uit een onderkast in de kleur Tabacco, een witte keramische wastafel en een prachtige ovale spiegel. We benoemden al even dat er gekozen is voor goudkleurige elementen. Zo is er bij het badmeubel gekozen voor een goudkleurige wastafelkraan. Naast het badmeubel bevindt zich de doucheruimte welke voorzien is van een goudkleurige regendoucheset. Deze ruimte wordt afgesloten door een glazen douchedeur met een mat zwart frame. Dit zorgt ervoor dat de warmte in de doucheruimte blijft én de badkamer niet nat gespetterd wordt.

Praktische indeling

Deze badkamer heeft niet alleen een prachtige uitstraling, maar is ook heel handig ingedeeld. Het badmeubel en de doucheruimte zijn tegen dezelfde zijde van de ruimte geplaatst, maar worden afgescheiden door een tussenwand. Hierdoor kun je niet alleen beide elementen van elkaar scheiden, maar sluit je direct de doucheruimte af. Het andere voordeel is dat er nu genoeg ruimte overblijft voor het heerlijke semi-vrijstaande ligbad. Het bad is voorzien van een goudkleurige kranenset, bestaande uit een badkraan en een handdouche. Deze is op stahoogte gehangen zodat je heel makkelijk je haar kunt uitspoelen. Zo kun je dus gerust na het nemen van een bad je haar wassen.

Groene marmerlook badkamer

Laat je inspireren

Zou je graag nog wat meer inspiratie op willen doen voor jouw nieuwe badkamer? Dat is geen probleem! We bieden bij onze badkamerwinkels namelijk allerlei inspiratie voor het samenstellen van je nieuwe droombadkamer. Je vindt er verschillende badkameropstellingen die voorzien zijn van verschillende kleuren, stijlen en materialen. Bovendien worden deze ook regelmatig vernieuwd en zijn daardoor voorzien van de laatste trends. Daarnaast hebben we van alle kleuren en materialen wel een staal. Je kunt dus precies zien wat er mogelijk is voor je nieuwe badkamer. Zien we je snel?

Maak een vrijblijvende afspraak