Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Unieke badkamer en toiletruimte familie Scheek

De familie Scheek uit Amersfoort heeft samen met Sani4All Barneveld deze prachtige badkamer en toiletruimte uitgezocht. Beide ruimtes zijn voorzien van taupe tegels, maar zijn met andere materialen gecombineerd. Hierdoor hebben de ruimtes een andere en unieke uitstraling.

Taupe badkamer
Badkamer Amersfoort
Design toiletruimte
Marmerlook toiletruimte

Luxe badkamer

In de badkamer zijn de taupe tegels op de vloer en een deel van de wanden geplaatst. Deze tegels vormen dan ook de basis van de badkamer. De taupe tegels zijn gecombineerd met witte visgraattegels, welke zorgen voor een luxe touch. Het badmeubel versterkt de luxe uitstraling van de badkamer. Deze bestaat uit een onderkast in de kleur grijs eiken, een prachtige witte waskom en een ronde spiegel. De mat zwarte inbouw wastafelkraan maakt het badmeubel compleet. Ook in de doucheruimte zijn mat zwarte kranen geplaatst. De familie heeft gekozen voor een heerlijke regendouche met losse handdouche. Om de doucheruimte af te sluiten is er een glazen douchedeur met een mat zwart raster geplaatst.

Luxe badkamer
Luxe doucheruimte
Mat zwarte kranen
Visgraattegels badkamer
Luxe badkamerspiegel
Luxe badmeubelset
Luxe fonteinset
Unieke toiletruimte
Marmerlook tegels

De unieke toiletruimte

In de toiletruimte zijn de taupe tegels ook op de vloer en een deel van de wanden geplaatst. In deze ruimte is de familie voor een hele andere combinatie gegaan. Op een deel van de wanden zijn houtlook visgraat tegels in de kleur warm eiken geplaatst. Maar de prachtige zwarte marmerlook tegels vormen toch wel de eyecatcher in deze ruimte. Achter de marmerlook tegels is het inbouwreservoir geplaatst, waardoor er ruimte ontstaat voor sfeerverlichting. Die sfeerverlichting geeft deze ruimte een prachtige exclusieve uitstraling. De ruimte wordt afgemaakt door de fonteinset, welke bestaat twee planchetten, een witte waskom en een mat zwarte fonteinkraan.

Laat je adviseren

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe badkamer of toiletruimte? Breng dan gerust eens een bezoek aan een van onze badkamerwinkels. Een van onze adviseurs brengt daar je wensen in kaart. Aan de hand daarvan word je van advies voorzien en wordt er een 3D-ontwerp voor je gemaakt. Zo weet je precies hoe jouw nieuwe badkamer of toiletruimte eruit komt te zien! Zien we je snel bij een van onze winkels.

Maak een vrijblijvende afspraak