Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne marmerlook badkamer familie Stam

De familie Stam uit Vinkeveen heeft deze prachtige marmerlook badkamer uitgezocht bij Sani4All Mijdrecht. De combinatie van de donkere marmerlook tegels en de gestukte muren zorgen voor de moderne stijl van de badkamer.

In deze badkamer is ervoor gekozen om niet de volledige badkamer te voorzien van tegels, maar ook een deel te stuken. Dit geeft de ruimte een strakke, maar ook rustige uitstraling. De beige muurkleur combineert bovendien prachtig met de donkere tegels. Op de vloer en een deel van de wanden zijn er zwarte marmerlook tegels met een goudkleurige ader geplaatst en zijn gecombineerd met zwarte decortegels. Deze tegels zijn in een visgraatpatroon gelegd, wat voor een luxe touch zorgt.

Marmerlook badkamer
Luxe badmeubelset
Luxe toilet

Badkamer met eenheid

Het badmeubel bestaat uit een onderkast in de kleur Infinity Black Oak en heeft dus een houtlook, daarnaast bestaat het meubel uit een houten blad en een witte keramische waskom. Op het meubel is een wastafelkraan in de kleur geborsteld messing geplaatst. Deze kleur combineert prachtig bij de goudkleurige ader van de marmerlook tegels. Boven het badmeubel hangt een luxe badkamerspiegel met een geborsteld messing omlijsting. Door de goudkleurige accenten op verschillende plekken terug te laten komen ontstaat er eenheid in deze badkamer.

Luxe en modern geheel

In de doucheruimte komt ook de keuze voor goudkleurige elementen terug. Er is namelijk gekozen voor een regendoucheset in de kleur geborsteld messing. De set bestaat uit een ronde regendouche en een losse handdouche. De losse handdouche is ideaal om je haar bijvoorbeeld mee uit te spoelen of de douche mee schoon te maken. De doucheruimte wordt deels afgesloten door een prachtige douchewand voorzien van rookglas. Dit versterkt de luxe en moderne uitstraling van de ruimte.

Gedacht aan details

In deze badkamer is er gedacht aan details. Zo is de badkamer voorzien van vloerverwarming, wat natuurlijk ideaal is wanneer je de douche uitstapt. Je hebt nooit meer last van koude voeten! Bij het toilet is er gekozen voor een inbouwreservoir waardoor er een mooie plek ontstaat voor accessoires. Ook is er gekozen voor twee kleine nissen, die ook ideaal zijn voor accessoires!

Geborsteld messing regendouche
Luxe badkamerspiegel
Nissen badkamer

Maak een vrijblijvende afspraak

Zou je graag willen weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw nieuwe badkamer? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak bij een van onze badkamerwinkels. Deze bevinden zich door heel Nederland, waardoor er altijd wel een in de buurt is! In onze winkels word je ontvangen door een van onze adviseurs, die je graag van advies voorzien. Zien we je snel?

Maak jouw afspraak