Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Warme Japandi badkamer familie Stolwijk

De familie Stolwijk uit Boskoop heeft deze prachtige warme badkamer uitgezocht bij Sani4All Gouda. Door de combinatie van natuurlijke materialen en donkere elementen geven de badkamer de Japandi stijl.

De Japandi badkamerstijl is een combinatie van de Japanse en Scandinavische stijl. In een Japanse badkamer vind je vooral donkere kleuren in combinatie met opvallende contrasten. De Scandinavische stijl staat voornamelijk bekend om lichte kleuren, natuurlijke materialen en minimalistische inrichting. Bij de Japandi badkamerstijl wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van warme materialen en donkere elementen, welke worden aangevuld met lichte kleuren. Zo zie je dat er in deze badkamer gekozen is een tegelcombinatie bestaande uit houtlook tegels met reliƫf en lichte tegels. Deze combinatie is aangevuld met Gun Metal kranen.

Japandi badkamer
Badkamer met warme uitstraling
Vrijstaand ligbad badkamer
Solid Surface waskom

Natuurlijke stijl

Een ander element welke in de badkamer een natuurlijke uitstraling heeft, is het badmeubel. De onderkast heeft de kleur Prime Oak, wat een prachtige warme houtkleur is. Op de onderkast is een witte Solid Surface waskom en een Gun Metal wastafelkraan geplaatst. Boven het geheel hangt een brede badkamerspiegel welke voorzien is van een mat zwart frame. De keuze voor mat zwart komt terug bij de doucheruimte, waar gekozen is voor een douchewand en -deur met een mat zwart frame.

Alles om tot rust te komen

Deze badkamer heeft niet alleen een warme en ontspannen uitstraling, het biedt ook nog eens de mogelijkheid om er helemaal in tot rust te komen. Naast de luxe regendouche is de badkamer namelijk ook voorzien van een vrijstaand ligbad. Deze biedt voldoende ruimte om heerlijk languit in te gaan liggen! De keuze voor Gun Metal komt ook hierin terug, er is namelijk gekozen voor een Gun Metal badkraan.

Houtlook tegels doucheruimte
Japandi doucheruimte
Toiletset badkamer
Planten badkamer
Warme badkamer

Op zoek naar een nieuwe badkamer?

Wil jij ook een badkamer samenstellen waar je volledig in tot rust kunt komen? Kom dan eens naar een van onze badkamerwinkels. Je vindt daar voldoende inspiratie om precies te kunnen zien wat je wel en niet mooi vindt. Ook staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je te voorzien van advies en samen met jou je droombadkamer samen te stellen.

Maak direct een afspraak