Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne marmerlook badkamer familie Teule

De badkamer van de familie Teule heeft een flinke transformatie ondergaan. De wat verouderde badkamer is vervangen voor een prachtige moderne marmerlook badkamer. De familie heeft samen met Sani4All Genemuiden deze prachtige badkamer gerealiseerd.

De familie heeft de oude witte badkamertegels vervangen voor een combinatie van witte marmerlook tegels en donkere tegels met een natuursteen look. De donkere onderkast in de kleur Black oak komt bij de lichte tegels helemaal tot z’n recht. Op de onderkast is een witte keramisch wastafel en twee chromen wastafelkranen geplaatst. De combinatie wordt afgemaakt door de prachtige spiegel met organische vorm, welke boven de badmeubelset hangt. Voor extra opbergruimte heeft de familie gekozen voor een hoge kolomkast in de kleur Black Oak.

Badkamer voor verbouwing
Moderne marmerlook badkamer
Praktische badkamer
Semi-vrijstaand bad

Strak en modern

Het chroom van de wastafelkranen komt terug in de regendoucheset en de badkraan, ook deze zijn van chroom. Dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Deze wordt versterkt door de keuze voor een mat zwarte douchedeur en -wand. De zwarte kleur komt niet alleen terug in de meubels, maar ook de toiletaccessoires en de zwarte design radiator zijn mat zwart. Hierdoor ontstaat er eenheid in de ruimte.

Praktisch ingericht

Een badkamer praktisch inrichten? Dat kun je aan de familie Teule overlaten. Zij hebben de badkamer op een efficiënte manier ingericht, waardoor er zowel een doucheruimte als een bad en toilet geplaatst konden worden. Zo is er gekozen voor een semi-vrijstaand bad welke de luxe uitstraling heeft van een vrijstaand bad, maar minder ruimte inneemt. De kolomkast en de badmeubelset zijn naast elkaar geplaatst, waardoor deze relatief weinig ruimte innemen.

Laat je adviseren

Is jouw badkamer ook aan vervanging toe en zou je deze net zo praktisch willen inrichten als de familie Teule? Onze deskundige adviseurs helpen je in een van onze winkels graag met het ontwerpen van jouw nieuwe badkamer. Ze adviseren je niet alleen over de indeling van je badkamer, maar ook over de verschillende kleuren en materialen. Of je nu op zoek bent naar een zwarte, roze, blauwe of witte badkamer op zoek bent, we helpen je graag! Maak snel een afspraak op onze website of loop eens binnen.

Maak een afspraak

Strakke badkamer