Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Design wellness badkamer familie Tork

Deze prachtige wellness badkamer is door Sani4All Barendrecht gerealiseerd bij de familie Tork. De combinatie van de marmerlook en grijze tegels geven deze badkamer een design uitstraling.

We zien vaak dat er gekozen wordt voor een glanzende marmerlook tegel, maar deze familie is gegaan voor een prachtige mat groene tegel. Deze is gecombineerd met de grijze wandtegel en decortegels. Beide hebben dezelfde kleur grijs, waardoor deze goed met elkaar combineren. De decortegels zijn in een verticale Hongaarse punt geplaatst in plaats van een horizontale punt, wat we vaker zien. Dit versterkt de unieke uitstraling van de badkamer.

Design wellness badkamer
Luxe badkamer
Geborsteld grafieten kranen
Sunshower

Design badkamer

De meubels in deze badkamer zorgen voor een warme touch. Zowel de kolomkast als de onderkast van het badmeubel hebben een warme houtkleur. Op het badmeubel is een witte wastafel geplaatst, welke een matte afwerking heeft. De familie heeft gekozen voor een inbouwwastafelkraan in de kleur geborsteld grafiet. De ronde spiegel, die is voorzien van verlichting en verwarming. mag in deze luxe badkamer natuurlijk niet ontbreken. De combinatie van het unieke badmeubel, de marmerlook tegels en de decortegels maken van deze ruimte een echte design badkamer.

Het echte wellness gevoel

In deze badkamer weet je zeker dat je heerlijk tot rust kunt komen. Zo is er in de ruime inloopdouche naast een regendouche, welke de kleur geborsteld grafiet heeft, ook een Sunshower geplaatst. Daarnaast heeft de familie gekozen voor een heerlijk ruim inbouwligbad. Naast een badkraan is er ook een handdouche geplaatst, zodat je bijvoorbeeld je haar kunt uitspoelen na het badderen. Ook deze kranen hebben de kleur geborsteld grafiet.

Marmerlook tegels
Ruime inloopdouche
Toiletset

Opzoek naar een nieuwe badkamer?

Is zo’n design wellness badkamer ook iets voor jou? Bezoek dan snel eens een van onze badkamerwinkels. We bieden daar een ruim assortiment aan badkamers met verschillende opstellingen, stijlen en kleuren. Daardoor is er altijd wel een badkamer die helemaal bij je past. Natuurlijk helpen onze deskundige adviseurs je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe badkamer. De koffie staat voor je klaar!

Plan jouw afspraak