Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Betonlook badkamer familie van den Heiligenberg

De familie van den Heiligenberg uit Uden heeft samen met Sani4All Uden deze betonlook badkamer en toiletruimte gerealiseerd. De familie heeft gekozen voor een heerlijk ligbad én een ruime inloopdouche, een badkamer waar je dus volledig kunt ontspannen.

Betonlook wordt vaak met robuust en stoer geassocieerd, maar in deze badkamer zorgt het juist voor een rustig geheel. Zowel de badkamer als de toiletruimte is bekleed met vloer- en wandtegels in de kleur Industry Beton in verschillende formaten. Een deel van de wanden is bekleed met 60x60 cm tegels, het andere deel van de ruimte is voorzien van 80x80 cm tegels. Dit zorgt voor een speels geheel. In de badkamer is er gekozen voor een badmeubel met een onderkast in de kleur Tabacco, deze past mooi bij de betonlooktegels. Op de kast is een witte keramische wastafel met twee chromen opbouwkranen. Waar vaak gekozen wordt voor een spiegel met ingebouwde verlichting, heeft deze familie gekozen voor een spiegel waar de verlichting op het spiegelpaneel is geplaatst. Een unieke keuze!

Badmeubelset
Binnenkijken badkamer
Inloopdouche
Toiletset
Vrijstaand ligbad

Een ruimte om in te ontspannen

De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met een heerlijke regendoucheset. Deze set heeft de kleur Chroom en is voorzien van een ronde regendouche en een losse handdouche. Naast de doucheruimte heeft de familie ook een vrijstaand ligbad toegevoegd aan de badkamer, welke is voorzien van Chromen kranen. De keuze voor Chromen kranen komt dus in de gehele ruimte terug. Dit zorgt voor rust en eenheid in de ruimte.

Betonlook badkamer
Luxe doucheruimte
Ligbad badkamer

Badkameraccessoires

Zoals je kunt zien zijn zowel de badkamer als de toiletruimte aangekleed met verschillende accessoires. Zo heeft de familie gekozen voor verschillende toiletaccessoires in de kleur Chroom, deze zijn niet alleen praktisch maar ook stijlvol. Daarnaast zijn er plankjes boven het bad aan de wand bevestigd. Deze plankjes hebben, net zoals het badmeubel, de kleur Tabacco. Ideaal om je badkamer aan te kleden net wat extra accessoires! Op beide inbouwreservoirs zijn planchetten geplaatst, welke ook de kleur Tabacco hebben. Dit geeft de toiletten een net wat warmere en sfeervollere uitstraling.

We kunnen je nieuwe badkamer dus tot in de puntjes voor je realiseren. We bieden badkamers voor iedereen, waardoor je voor vrijwel iedere badkamer of toiletruimte bij ons terecht kunt. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige en tijdloze badkamer of een wellness badkamer die van alle luxe is voorzien, wij staan voor je klaar.

Maak een vrijblijvende afspraak

Betonlook badkamer Uden
Fonteinset toilet
Toiletruimte
Badkameraccessoires