Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer en toiletruimte familie van der Werff

Bij de familie van der Werff uit Zoetermeer heeft Sani4All Den Haag deze moderne badkamer opgeleverd. De groene visgraat tegels zorgen voor een landelijke touch.

De familie heeft gekozen voor een rustige tegelbasis bestaande uit vloer- en wandtegels in de kleur White. Deze hebben ze gecombineerd met de prachtige visgraattegels in de kleur Olijf Groen. Tegen deze tegels is het badmeubel van natuur eiken geplaatst, waardoor beide elementen helemaal tot hun recht komen. Op het badmeubel zijn twee witte waskommen geplaatst met twee opbouw wastafelkranen in de kleur Gun Metal.

Opgeleverde badkamer Zoetermeer
Badkamer zoetermeer
Badkamer kopen Zoetermeer

Luxe douchecombinatie

De luxe douchecombinatie bestaat uit een ingebouwde regendouche met handdouche in de kleur Gun Metal. Doordat zowel de wastafelkranen als de douchekranen deze kleur hebben, ontstaat er eenheid. Je wil natuurlijk niet dat de gehele badkamer nat is na het douchen. Daarom is er gekozen voor een glazen douchewand met een mat zwart raster. Voor het optimale comfort is er een zitje gecreƫerd in de doucheruimte.

Toiletruimte

Naast een badkamer heeft de familie ook een nieuwe toiletruimte uitgezocht bij Sani4All Den Haag. Ook in deze ruimte is er gekozen voor de combinatie van de vloer- en wandtegels in de kleur White en de olijfgroene visgraattegels. Zij hebben daar zelf dit unieke behang aan toegevoegd, waardoor de ruimte een speelse uitstraling heeft. De toiletset bestaat uit een inbouwreservoir, bedieningspaneel en wandcloset van Geberit.

Ben je ook op zoek naar een nieuwe toiletruimte? Maak dan snel een afspraak bij een van onze winkels.

Maak een vrijblijvende afspraak

Toiletruimte Zoetermeer