Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne badkamer en toiletruimte familie van Dongen

De familie van Dongen uit Nunspeet heeft deze moderne badkamer en toiletruimte uitgezocht bij Sani4All Zwolle. De familie heeft in de badkamer gekozen voor kleurrijke details die deze moderne badkamer net wat speelser maken.

De familie heeft in beide ruimtes gekozen voor dezelfde tegelcombinatie. Deze bestaat uit 60x60 cm tegels in de kleur Grijs Mat en Portugese decortegels in een grijze kleur. De decortegels zijn op subtiele wijze toegevoegd aan beide ruimtes. In de toiletruimte zijn de tegels in de nis geplaatst en in de badkamer achter het toilet. De basis van beide ruimtes is door de keuze van de grijze tegels rustig, wat voor de moderne stijl van de ruimte zorgt.

Moderne badkamer
Ruime doucheruimte
Mat zwart toilet
Moderne toiletruimte
Moderne fonteinset

Unieke badmeubel combinatie

De badmeubel combinatie in deze badkamer is een unieke. De set bestaat uit een onderkast in een olijfgroene kleur, wat natuurlijk al een opvallende kleur is. Op de onderkast ligt een bovenblad in de kleur Compact Stone en zijn er twee olijfgroene waskommen geplaatst. Aan de set zijn twee mat zwarte wastafelkranen en een ronde spiegel met een mat zwarte rand toegevoegd. De combinatie van het olijfgroen, mat zwart en het marmerlook vormen een prachtig geheel. De familie heeft zelf de planten aan de badkamer toegevoegd welke goed combineren met de olijfgroene accenten in de badkamer.

Mat zwarte accenten

De keuze voor mat zwart komt op veel meer plekken in de badkamer terug. Zo hebben ook de ingebouwde regendoucheset en de inbouwnis een mat zwarte kleur. Dit past natuurlijk erg goed bij de moderne stijl van deze badkamer. Zelfs de Sunshower is in het mat zwart uitgevoerd. Deze infraroodlamp is vooral in de winter een fijne toevoeging aan de badkamer. Ook in de toiletruimte is er gekozen voor mat zwart. Zowel de fonteinset, als het toilet en het drukpaneel hebben een mat zwarte kleur. Hierdoor passen beide ruimtes goed bij elkaar!

Badkamer nis
Groene waskom
Ruime badkamer
Uniek badmeubel

Laat je inspireren

Wil je graag nog wat inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer? Breng dan gerust eens een bezoek aan een van onze badkamerwinkels. We hebben daar een ruim assortiment aan badkamers. Deze hebben allemaal een andere stijl en zijn voorzien van andere kleuren en materialen. Je kunt er dus in alle rust inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer. Maak snel een afspraak en kom langs!

Maak een afspraak