Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Luxe badkamer met een klassieke touch familie Verhoeven

Deze luxe badkamer is gerealiseerd door Sani4All Zevenaar bij de familie Verhoeven uit Leuth. De keuze voor de lichte metrotegels geven de badkamer een prachtige klassieke touch.

De basis van de badkamer bestaat uit warme tegels in de kleur Recover Beige. Deze tegels zijn op de vloer en een deel van de wanden geplaatst. Het inbouwreservoir en de achterwand van de doucheruimte zijn bekleed met decortegels in de kleur Belle. Op het eerste oog lijken dit gewone beige decortegels, maar wanneer je goed kijkt zijn een deel van de tegels voorzien van een print. De familie heeft ervoor gekozen niet de volledige ruimte te bekleden met tegels, maar ook een deel te laten stucen. Dit zorgt ervoor dat er een rustige sfeer in de ruimte ontstaat.

Luxe badkamer
Warme badkamer
Halfronde spiegel badkamer

De klassieke elementen in de ruimte

Niet alleen de decortegels zorgen ervoor dat deze badkamer een klassieke touch heeft. Ook de badmeubelset is voorzien van een klassiek element, namelijk de halfronde spiegel. De rest van de badmeubelset bestaat uit een onderkast in de kleur Infinity Noten en een natuurstenen waskom. Het geheel wordt afgemaakt door de geborsteld goudkleurige wastafelkraan. De keuze voor goudkleurige kranen is ook gemaakt in de doucheruimte en bij het bad. Beide zijn voorzien van een goudkleurige set inclusief losse handdouche. De keuze voor goud past goed bij de luxe klassieke uitstraling van de ruimte.

Het ruimtebesparende bad

Niet iedere ruimte leent zich helaas voor een ruim ligbad, het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de badkamer daarvoor te klein is. Maar in vele gevallen is er wel plek voor een ruimtebesparend bad. Bij deze baden is er een hoek uit het bad, waardoor deze minder ruimte inneemt. Door deze oplossing is er in de badkamer van de familie Verhoeven ruimte voor een doucheruimte én een heerlijk ligbad!

Bad accessoires
Badkamer accessoires
Ruimtebesparend bad

Plan jouw vrijblijvende afspraak

Zou je ook graag een nieuwe badkamer of toiletruimte willen? Plan dan eens een vrijblijvende afspraak bij een van onze winkels in. Je wordt daar ontvangen door een van onze adviseurs die je graag laat zien welke mogelijkheden er zijn voor jouw badkamer of toiletruimte. Omdat het een vrijblijvende afspraak is, zit je dus nergens aan vast! Zien we je snel bij een van onze badkamerwinkels.

Maak een afspraak