Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Strakke en tijdloze badkamer familie Willemsen

Waar de een gaat voor een badkamer voorzien van de laatste trends, houdt de ander meer van een tijdloze ruimte. Zo ook de familie Willemsen uit Uden, samen met Sani4All Uden hebben zij een strakke en tijdloze badkamer samengesteld.

Bij een tijdloze badkamer wordt er vaak gedacht aan een combinatie van witte wandtegels en zwarte vloertegels. De familie Willemsen heeft voor een andere combinatie gekozen. Een deel van de wanden is bekleed met 30x60 cm tegels in de kleur White. Deze zijn gecombineerd met vloer- en wandtegels in de kleur Dark Grey. Het badmeubel combineert mooi bij de grijze tegels, de onderkast heeft namelijk de kleur Antraciet. Op die onderkast is een kunststenen wastafel geplaatst met twee chromen wastafelkranen. De spiegelkast is een mooie, maar ook praktische toevoeging die het geheel afmaakt.

Strakke tijdloze badkamer
Ruime badkamer

Ruime indeling

De familie beschikt over een ruime badkamer, waardoor er ook plek is voor een lekkere ruime doucheruimte. De douche wordt aan beide zijdes afgesloten door een wandje, waardoor je echt een aparte ruimte krijgt. Daarnaast vormt een van de wanden direct een afscheiding met het toilet, wat natuurlijk wel zo fijn is. Een ander praktisch detail is het nisje in de doucheruimte, hier kun je stijlvol je producten in opbergen.

Chromen details

Niet alleen de wastafelkranen zijn van chroom, het komt op verschillende plekken terug. De regendoucheset heeft een chromen kleur, deze bestaat uit een luxe regendouche en een losse handdouche. Ook in het drukpaneel van het toilet komen chromen accenten terug. Door het chroom op verschillende plekken terug te laten komen ontstaat er een mooie eenheid.

Laat je adviseren

Is deze badkamer ook echt iets voor jou? Bezoek dan eens een van onze badkamerwinkels. Daar kun je in alle rust rondkijken en je laten inspireren door onze diverse badkameropstellingen. Zou je graag advies willen ontvangen over jouw nieuwe badkamer? Dat kan natuurlijk ook. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van advies. Ook maken zijn een 3D-ontwerp van je nieuwe badkamer voor je. Zo weet je precies hoe deze eruit komt te zien en waar je aan toe bent. Maak snel een afspraak en kom langs!

Maak een vrijblijvende afspraak

Badkamermeubel
Chromen drukpaneel
Chromen regendouche
Doucheruimte
Nis in badkamer
Ruime tijdloze badkamer
Toiletset