Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Landelijke betonlook badkamer familie Woudstra

De familie Woudstra heeft samen met Sani4All Mijdrecht deze betonlook badkamer gerealiseerd. Door de betonlook tegels te combineren met natuurlijke elementen, heeft de ruimte een sfeervolle en landelijke uitstraling.

De gehele badkamer is bekleed met betonlook tegels in de kleur Platinum. Je zou misschien denken dat wanneer je voor de hele badkamer dezelfde betonlook tegels kiest, dit erg druk kan zijn. Maar deze tegels hebben een vrij neutrale uitstraling, waardoor de ruimte juist rustig en ontspannen oogt. Daarnaast zijn deze tegels gecombineerd met wat meer neutrale elementen, zoals het mat witte wandcloset en drukpaneel.

Betonlook badkamer
Chromen regendoucheset
Witte toiletset
Landelijke accessoires

Landelijke elementen van de ruimte

De badmeubelset heeft door de keuze voor een onderkast in de kleur Grijs Eiken een landelijk tintje. Op de onderkast zijn een mat witte wastafel en een chromen wastafelkraan geplaatst. Boven de set hangt een prachtige organische spiegel, welke door de vorm de landelijke uitstraling van de ruimte versterkt. Om ervoor te zorgen dat de rustige uitstraling van de badkamer behouden blijft, is er ook in de doucheruimte gekozen voor chromen elementen. Zowel de regendoucheset en de accenten van de glazen schuifdeur hebben een chromen kleur.

Landelijke betonlook badkamer

Kom badkamer inspiratie opdoen

Wil je ook graag een nieuwe badkamer en ben je daarvoor op zoek naar badkamer inspiratie? Kom dan eens langs bij een van onze badkamerwinkels. Daar vind je boordevol inspiratie! Zo hebben we verschillende badkamers opgesteld staan, welke allemaal een andere kleur en stijl hebben. Daarnaast bieden we van vrijwel alle tegels, kranen, spiegel en badmeubels een staal. Zo kun je dus precies zien wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast zijn deze stalen ook nog eens heel handig om een moodboard mee te maken. Maak snel een afspraak of loop spontaan eens binnen!

Plan jouw adviesafspraak