Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Hotel chique badkamer en toiletruimte familie Ziel

Deze prachtige badkamer en toiletruimte zijn opgeleverd door Sani4All Almere bij de familie Ziel. In beide ruimtes is voor totaal andere kleuren en combinaties gekozen. Maar door het opvallende gebruik van kleuren en materialen hebben beide ruimtes dezelfde hotel chique uitstraling.

In de badkamer is er gekozen voor donkere marmerlook wandtegels met witte en koperkleurige aders. Deze zijn gecombineerd lichte zandkleurige vloertegels. Ondanks dat er gekozen is voor donkere wandtegels oogt de badkamer niet donker. De badmeubelset bestaat uit een onderkast en een kolomkast in de warme houtlook kleur Raw Oak. Op de onderkast is een mat zwarte wastafel geplaatst. De wastafekranen hebben de kleur Warm Sunset, een koperkleurige kleur die mooi bij de koperkleurige ader van het marmerlook past. Ook in de ronde spiegel komt de koperkleur terug, deze is voorzien van een koperkleurige frame.

Hotel chique badkamer
Luxe ligbad
Luxe badmeubel
Luxe toiletruimte

Opvallende keuzes

In de ruime doucheruimte is er ook gekozen voor koperkleurige kranen, wat voor eenheid in de ruimte zorgt. De luxe regendoucheset bestaat uit een ronde regendouche en een handdouche. Het heerlijke ligbad mogen we natuurlijk niet onbenoemd laten. Door de unieke vorm en antracieten kleur is dit een opvallende toevoeging aan de badkamer.

Luxe doucheruimte
Koperkleurige wastafelkranen
Koperkleurige badkraan

Unieke toiletruimte

Waar de badkamer bestaat uit donkere kleuren, is er voor de toiletruimte juist voor lichte kleuren gekozen. De wandtegels hebben de unieke kleur Flatiron White en zijn gecombineerd met lichte betonlook tegels. Boven het inbouwreservoir zijn prachtige mozaïektegels geplaatst. Deze passen prachtig bij de keuze voor de koperkleurige fonteinkraan en toiletaccessoires. Ook in het drukpaneel komt de koperkleurige kleur terug.

Laat je inspireren

Wil jij ook graag zo’n unieke badkamer of toiletruimte? Kom dan eens naar een van onze badkamerwinkels om daar badkamer inspiratie op te doen. We bieden daar allerlei verschillende badkamers en toiletten. Hierdoor kun je in alle rust rondkijken en inspiratie opdoen. Zien we je snel?

Vind jouw badkamerwinkel

Hotel chique toiletruimte
Koperkleurig drukpaneel
Koperkleurige fonteinset