Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer en toilet in Genemuiden

Sani4All Barneveld heeft deze marmerlook badkamer en toiletruimte mogen opleveren in Genemuiden. Beide ruimtes hebben dezelfde uitgesproken, maar rustige uitstraling.

De familie heeft gekozen voor een marmerlook badkamer, welke wordt gecreëerd door de glans witte marmerlook tegels met grijze ader. De grijze ader zorgt ervoor dat de tegels een zachte uitstraling hebben. Deze marmerlook tegels zijn gecombineerd mat zwarte tegels die verschillende afmetingen hebben. Omdat er voor een variatie in afmetingen is gekozen, ontstaat er een speels effect. Het mat zwart van de tegels komt terug in het badmeubel. Ook deze heeft een mat zwarte kleur. Op het badmeubel is een keramische wastafel geplaatst. De opbouw wastafelkranen zijn voorzien van een draaibare uitloop, waardoor je de bovenkant van de kraan kunt draaien. Zo kun je eenvoudig de wastafel schoonspoelen. Ook de doucheset heeft een mat zwarte kleur, waardoor er eenheid in de badkamer ontstaat. De set bestaat uit een regendouche en een handdouche

Badkamer Genemuiden
Regendouche
Badkamer kopen Genemuiden
Toiletruimte
Badkamer indeling

Toiletruimte

De badkamer is ook voorzien van een toilet. Deze bestaat uit een inbouwreservoir en bedieningspaneel van Geberit en een wandcloset van Blue Label. Daarnaast heeft deze familie ook gekozen voor een nieuwe toiletruimte. Het toilet is voorzien van dezelfde tegelcombinatie als de badkamer, waardoor deze perfect past bij de badkamer. Ook is er gekozen voor dezelfde toiletset als. Deze toiletset wordt afgemaakt door het fontein Rhea, welke is voorzien van een rvs-kraan en sifon.

Badkamer indeling

Er is geen standaardafmeting voor een badkamer, hierdoor heeft ook iedere badkamer een andere indeling. Door vooraf te bedenken welke elementen je graag in je nieuwe badkamer zou willen, kun je de indeling bepalen. Probeer daarbij verschillende mogelijkheden, soms kom je tot een verrassende oplossing. In deze badkamer is er optimaal gebruikgemaakt van de ruimte. Door het toilet naast het badmeubel te plaatsen wordt er bijvoorbeeld veel ruimte bespaard. Daarnaast is de douche in een hoek geplaatst, hierdoor heb je geen last van opspattend water dat op het badmeubel of toilet terecht kan komen. Daarnaast kon er daardoor gekozen worden voor een inloopdouche. De radiator is zo geplaatst dat deze genoeg afstand heeft van de douche, maar wel redelijk centraal in de ruimte hangt.

Marmerlook badkamer

Marmer in de badkamer zorgt voor een luxe uitstraling en sfeer. Echt marmer is een kostbaar product, waardoor er vaak gekozen wordt voor marmerlook. Dit zorgt voor dezelfde luxe uitstraling, maar is minder kostbaar. Je kunt op verschillende manieren een marmerlook badkamer creëren. Zo kun je ervoor kiezen om de wanden te bekleden met marmerlook tegels en dit combineren met marmerlook accessoires. Maar je kunt marmerlook ook terug laten komen in je waskom of meubilair, denk bijvoorbeeld aan een marmerlook waskom. Deze familie heeft ervoor gekozen om de wanden te bekleden met glans witte marmerlook tegels. Deze zijn gecombineerd met mat zwarte tegels, zodat de marmerlook tegels helemaal tot hun recht komen.

Ben je op zoek naar een marmerlook badkamer en weet je al precies hoe deze eruit moet komen te zien? Maak dan met onze badkamerplanner eenvoudig een 3D-ontwerp van je nieuwe badkamer.

Maak een 3D-ontwerp

Marmerlook badkamer