Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Herwen

Laat je inspireren door deze luxe badkamer! Bij Sani4All Zevenaar is deze stijlvolle badkamer samengesteld.

Het badmeubel bestaat uit een wastafelonderkast met 4 greeploze laden in de kleur tabacco van HR-Badmeubelen. Op de onderkast is een luxe hardstenen wastafel geplaatst van het merk Sanican. De design wastafelkraan van Blaauw Sanitair heeft een hoge uitloop en is voorzien van keramisch binnenwerk, het geborstelde staal geeft een mooie stoere uitstraling. Boven het badmeubel hangt een design spiegelpaneel met indirecte verlichting en spiegelverwarming. Naast het badmeubel hangt een hoge kolomkast in dezelfde uitvoering en een design radiator in de kleur light grap. De ruime inloopdouche heeft naast een extra grote regendouche van Grohe ook zij-jets. Met zij-jets wordt de douchebeleving nog comfortabeler en luxer gemaakt doordat ze zorgen voor een heerlijke watermassage.

De familie heeft gekozen voor verschillende tegels uit de robuuste betonserie mold. Voor de vloer- en wandtegels is de combinatie gemaakt tussen de kleuren grit en basalt timber geribbeld in het douchegedeelte. De betontegels hebben een karaktervolle look en passen perfect in deze moderne strakke badkamer. De gehele badkamer heeft vloerverwarming inclusief klokthermostaat voor volledige regeling. De ledspots in de badkamer in het plafon van KS Plafonds zijn dimbaar. Ook zit een complete radioset in het plafond verwerkt inclusief 2 luidsprekers en versterker.

Opgeleverde badkamer Herwen
Badmeubel Tabacco

Hardstenen wastafel

Hardsteen bestaat hoofdzakelijk uit kalksteen en heeft een kenmerkende blauwgrijze kleur. Een hardstenen wasbak geeft een natuurlijke en luxe uitstraling aan de badkamer. De grootste voordelen van een wastafel van natuursteen is dat de wastafel uniek is in structuur en kleur. En hardstenen wastafel moet wel altijd geïmpregneerd worden met de behandelset.

Hardsteen wastafel
Bodyjets

Body Jets

Met body Jets kun je de douchebeleving nog comfortabeler en luxer maken. body Jets worden in de wand worden gemonteerd, waardoor er ook water vanaf de zijkant of achterkant straalt. Door goed over de positionering na te denken, kunnen de body Jets voor een heerlijke watermassage op een specifiek deel van het lichaam zorgen. Een ultieme massage douche!

Badkamer inspiratie

Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website doe je veel badkamerinspiratie op, zo ontdek je welke badkamerstijl het beste bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Maak een afspraak

Badkamer inspiratie