Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde marmerlook badkamer Hoevelaken

Deze marmerlook badkamer is opgeleverd door Sani4All Barneveld bij een familie uit Hoevelaken. De combinatie van de natuurlijke houtlook en marmerlook zorgen voor een zachte en luxe uitstraling.

We zien geregeld dat er gekozen wordt voor marmerlook tegels, maar de keuze voor marmerlook hexagon tegels zien we dan weer niet zo vaak. Deze familie koos prachtige hexagon tegels in de kleur Carrara. Deze tegels hebben een witte kleur met een lichtgrijze ader. De grijze kleur komt terug in zowel de vloer en wandtegels, welke de kleur Grey en Light Grey hebben. Door te kiezen voor een lichte tegelbasis, oogt de badkamer ruimtelijker en heeft daarnaast een ontspannen uitstraling. Die ontspannen uitstraling wordt versterkt door de houtlook meubels waar de familie voor gekozen hebben. Zowel de onderkast als de kolomkast hebben de kleur Natuureiken. De onderkast is gecombineerd met een witte wastafel en rvs-wastafelkranen, een prachtige combinatie! De set wordt helemaal afgemaakt door de ronde badkamerspiegel.

Opgeleverde badkamer Hoevelaken
Badkamer Barneveld
Marmerlook badkamer

Volledig tot rust komen

Niet alleen de zachte en ontspannen uitstraling maken dat je in deze badkamer helemaal tot rust kunt komen. Zo is er gekozen voor een ruime inloopdouche, welke is voorzien van een luxe regendoucheset. Deze set bestaat niet alleen uit een regendouche, maar ook uit een losse handdouche. Hier kun je bijvoorbeeld je haar mee uitspoelen of de doucheruimte mee schoonmaken. Het semi-vrijstaande bad mag natuurlijk niet onbenoemd blijven. Waar kun je nou beter in tot rust komen dan een heerlijk ligbad? Deze zorgt niet alleen voor ontspanning, maar past ook prachtig bij deze ruimte. Het koud hebben zorgt natuurlijk niet voor ontspanning en is bovendien ook niet zo goed voor je spieren. Daarom heeft de familie gekozen voor een witte designradiator, welke ook nog eens elektrisch is.

Lijkt deze badkamer jou ook wel wat? Bezoek dan eens een van onze winkels. Daar kunnen onze adviseurs je helpen om jouw droombadkamer samen te stellen. Onze winkels bevinden zich door heel Nederland, waardoor er altijd wel een in de buurt is. De koffie staat voor je klaar, zien we je snel?

Maak een vrijblijvende afspraak

Badkamer Hoevelaken