Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde luxe badkamer

Deze luxe badkamer is opgeleverd bij een familie uit Hollandscheveld door Sani4All Hoogeveen. Door het ligbad en de Feel Good Shower kan de familie volledig tot rust komen in deze badkamer.

In deze badkamer is er gekozen voor een drietal tegels. Op de wanden en de vloeren is er gekozen voor tegels in de kleur Pietra Unico Night. De wand achter het badmeubel is voor een Hongaarse punt gekozen, deze tegels hebben dezelfde kleur als de vloer- en wandtegels. In het nisje boven het toilet zijn decortegels geplaatst, ook deze hebben de kleur Pietra Unico Night. Door te kiezen voor drie verschillende soorten tegels met dezelfde kleur, ontstaat er een speels geheel. Het badmeubel heeft de kleur Industrial Eiken en komt voor de muur met Hongaarse Punt mooi tot z’n recht. Op het badmeubel zijn twee keramische waskommen met goudkleurige wastafelkranen geplaatst. Deze combinatie creëert een luxe uitstraling. De ronde spiegel maakt het geheel helemaal af! Ook in de doucheruimte is er gekozen voor een goudkleurige regendoucheset, wat voor eenheid zorgt.

Badkamer Hoogeveen
Luxe badkamer
Inbouwligbad
Badkamer Hollandscheveld

Een badkamer om in tot rust te komen

De familie heeft ervoor gekozen om een Feel Good Shower toe te voegen aan de doucheruimte, waardoor ze volledig tot rust kunnen komen in deze badkamer! Niet alleen de Feel Good Shower zorgt voor ontspanning, maar ook het inbouwligbad! Vaak wordt een inbouwligbad geassocieerd met een wat ouderwetse uitstraling, maar in deze badkamer wordt het tegendeel bewezen. Gekozen is om de vloertegels op het bad door te laten lopen, waardoor deze opgaat in de ruimte en de luxe uitstraling van de badkamer behouden blijft. De badkraan waarvoor is gekozen, is goudkleurig en versterkt de luxe uitstraling van het bad.

Op zoek naar een nieuwe badkamer?

Is jouw badkamer aan vervanging toe en ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? In onze winkels kun je in alle rust inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer. We bieden verschillende opstellingen, met verschillende afmetingen, stijlen en merken. Zo kun jij de badkamer samenstellen die helemaal bij je past. Maak een afspraak bij een van onze winkels en kom langs.

Vind jouw Sani4All winkel

Feel Good Shower