Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Hoogezand

Samen met Sani4All Hoogeveen heeft deze familie uit Hoogezand hun droombadkamer gerealiseerd! De badkamer heeft een flinke transformatie ondergaan, zoals aan de voor en na foto’s te zien is!

In de badkamer is er een combinatie gemaakt tussen houtlook vloer- en wandtegels en vloer- en wandtegels in de kleur Powder Middle Grey. Deze combinatie geeft de badkamer een moderne en landelijke uitstraling. Het badmeubel in de badkamer heeft de kleur Katania Eik en past hierdoor mooi bij de houtlook tegel. Het badmeubel is voorzien van een mat zwarte greeplijsten, dit zorgt voor een strak geheel. Op het badmeubel is een witte waskom van keramiek geplaatst. Boven het badmeubel hangt een spiegelkast, deze is ideaal voor extra opbergruimte. Om voor optimaal comfort te zorgen is er zowel een bad als een inloopdouche in de badkamer geplaatst. Het acryl ligbad is voorzien van een vrijstaande badkraan in een waterval model. Daarnaast is er een handdouche toegevoegd aan het bad, wel zo makkelijk als je je haar wil uitspoelen! Ook de douche is van alle luxe voorzien. Deze bestaat uit een regendouche met losse handdouche en een luxe douchedrain. De douche wordt deels afgesloten door een Tripple Framed glaswand in de kleur mat zwart. Om de badkamer helemaal af te maken is er ook gekozen voor een wandcloset. Deze wordt door een wand afgeschermd waardoor je het toilet niet ziet vanuit het bad of de douche.

Opgeleverde badkamer Hoogezand
Hoogezand opgeleverde badkamer
Transformatie badkamer
Badkamer transformatie

Badkamer plafond

Vaak zien we dat het plafond van de badkamer vergeten wordt tijdens het vervangen van de badkamer. De badkamer is een vochtige ruimte waardoor het plafond snel kan verouderen. Het is daarom belangrijk om bij het vernieuwen van de badkamer te kiezen voor een vochtbestendig plafond. Vaak heb je de keuze uit een aluminiumplafond, een MDF-plafond of een spanplafond. Welk plafond geschikt is voor jouw badkamer is afhankelijk van je huidige plafond en je wensen. Deze familie heeft ervoor gekozen om het plafond te vervangen en bij het nieuwe plafond ledverlichting toe te voegen. Dit creëert niet alleen extra licht, maar ook extra sfeer.

Badkamer plafond
Landelijke badkamer

Landelijke badkamer

Landelijke badkamers stralen rust, warmte en sfeer uit. Om deze warme en rustige sfeer te creëren wordt er vaak gewerkt met natuurlijke en robuuste materialen, zoals hout en natuursteen. Deze materialen worden vaak gecombineerd met natuurlijke kleuren. Het kleurenpallet bestaat vaak uit aardetinten, zandkleuren, zachte pastelkleuren en romig wit. Door oude en nieuwe materialen met elkaar te combineren, zoals hout met RVS, creëer je een moderne en landelijke uitstraling. Ook de Scandinavische stijl komt wat naar voren in deze badkamer, mede door het gebruik van de houtlook tegels. In deze badkamer is er een combinatie gemaakt tussen hout, betonlook en mat zwart. Dit zorgt ervoor dat de badkamer een mix is van landelijk en modern. Een landelijke badkamer hoeft dus geen klassieke uitstraling te hebben, maar kan ook modern zijn!

Badkamer inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe landelijke of moderne droombadkamer eruit komt te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.

Maak een afspraak

Badkamer inspiratie