Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer IJsselmuiden

Deze familie uit IJsselmuiden heeft samen met Sani4All Dronten deze luxe droombadkamer gerealiseerd. Het stucwerk in combinatie met de groene visgraat tegel geeft de badkamer een strakke uitstraling.

Op de wanden is gekozen voor de designtegel Cottoceramix Vert Emerald in de kleur Green, deze is gecombineerd met een betonlook vloertegel. Op de tegels is een eikenhouten plank bevestigd in de kleur Havana. Dit combineert perfect bij het eiken badmeubel welke ook de kleur Havana heeft. Op het badmeubel is een wastafel in de kleur zwart geplaatst. Het zwart komt terug in de ronde spiegel met spiegelverwarming. Spiegelverwarming zorgt ervoor dat de spiegel niet meer beslaat en verwarmt daarnaast ook de ruimte. De douchecombinatie bestaat uit een ingebouwde regendouche met daarbij een handdouche. Om ervoor te zorgen dat het water de badkamer niet inloopt is er een brede douchedrain geplaatst. Naast een douche is er ook gekozen voor een half vrijstaande bad met losse handdouche, deze zorgt voor een optimaal comfort in de badkamer. Voor het creëren van extra sfeer zijn er 5 zwarte inbouwspots in het plafond geplaatst. De verlichting is dimbaar, zo kan het licht afgesteld worden naar wens.

Opgeleverde badkamer IJsselmuiden
Badkamer IJsselmuiden
IJsselmuiden badkamer
IJsselmuiden opgeleverde badkamer

Stucwerk in badkamer

We zien het steeds vaker voorkomen: stucwerk in de badkamer. Eerder kozen veel mensen ervoor om de gehele badkamer te betegelen. Tegenwoordig zien we steeds vaker een combinatie van stucwerk en tegels of volledig gestucte wanden. Dit komt door de stijlvolle en strakke uitstraling die stucwerk heeft Veel mensen denken dat stucwerk in de badkamer niet mogelijk is en kiezen daarom voor tegels. Maar het is dus mogelijk om de badkamer te laten stucen. Wel is het belangrijk dat er een waterdichte of vochtbestendige stuc wordt gebruikt. Een van de voordelen van stucwerk is dat het hygiënischer is dan een betegelde wand. Het stucwerk is volledig waterdicht en het heeft geen voegen. Daardoor is een gestucte wand bestand tegen schimmel, waar bij tegels vaak schimmel of ander vuil in de voegen gaat zitten.

Stucwerk in badkamer
Luxe badkamer

Luxe badkamer

De luxe badkamer is niet gebaseerd op een badkamerstijl, maar kenmerkt zich door de keuze van producten en de combinatie van producten. Luxe badkamers zijn te herkennen aan de producten van de beste kwaliteit en hebben vaak extra functionaliteiten die voor extra comfort zorgen. Deze badkamerstijl is heel goed te combineren met andere badkamerstijlen. Je kan bijvoorbeeld denken aan een luxe badkamer met klassieke of landelijke uitstraling.

Badkamer inspiratie

Ben je voor jouw luxe badkamer op zoek naar badkamer inspiratie? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droombadkamer kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete badkamer ontwerpen.

Plan jouw vrijblijvende afspraak

Badkamer inspiratie