Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde industriële badkamer in Hoevelaken

Wat een plaatje is deze industriële badkamer! Sani4All Barneveld heeft deze stijlvolle badkamer samen met een familie in Hoevelaken samengesteld. Benieuwd naar de keuzes die hierin gemaakt zijn en welke mogelijkheden er zijn voor een industriële badkamer? We vertellen je graag alles over deze badkamer. Ben je ook op zoek naar een industriële badkamer? Bekijk dan eens de complete badkamers op onze website of kom inspiratie opdoen in een van onze vele badkamerwinkels.

Een industriële badkamer

We noemden al dat dit een industriële badkamer is. Deze stijl wordt gecreëerd met verschillende elementen. Zo is er in deze badkamer gekozen voor grote betonlook tegels van 90x90 cm. Deze tegels hebben een industriële look, maar zijn praktisch door hun formaat en het materiaal. Met keramische tegels kan de betonlook tegenwoordig heel realistisch worden nagebootst, wat de uitstraling van de badkamer erg te goede komt.
Ruige materialen, sobere tinten en een cleane uitstraling maken de industriële look in een badkamer. Hoewel er geen echt beton wordt gebruikt, geven de tegels wel deze robuuste sfeer mee. Daarnaast zijn de tinten in de badkamer mooi op elkaar afgestemd en maakt de combinatie van een strak kleurenpalet dat de badkamer een cleane uitstraling heeft. Meer zien en lezen over industriële badkamers? Dat kan hier.

Industriële badkamer Sani4All

Mat zwart in de badkamer

De tegels matchen daarnaast perfect met de andere onderdelen van de badkamer, waarin we mat zwart veel terug zien komen. Door deze kleur in veel sanitairproducten terug te laten komen, wordt een strakke eenheid gecreëerd en het industriële effect versterkt. Tegenwoordig zijn steeds meer badkamerproducten in steeds meer kleuren verkrijgbaar, waaronder mat zwart. In deze badkamer is mat zwart gekozen voor de kranen (inclusief click-waste), het badmeubel, de douchedrain, de spiegelrand en accessoires. Zo zijn ook de handdoekhaakjes, de lampen en de lampen mat zwart. In deze badkamer zien we het mat zwart prachtig combineren met de betonlook en de witte elementen in de ruimte. Bijvoorbeeld het wastafelblad in de kleur Neo Solid Stone Wit. Zo komen beide kleuren nog meer tot hun recht.

Badmeubel mat zwart
Betonlook badkamer
Industriële badkamer mat zwart

Een badkamer op maat

Naast de stijl, zijn er ook andere persoonlijke keuzes gemaakt in deze badkamer. Zo is er gekozen voor een breed badmeubel met één kraan, waardoor er veel ruimte ontstaat om bijvoorbeeld accessoires of verzorgingsproducten op het wastafelblad te plaatsen. Ook is bijvoorbeeld de spiegel voorzien van (dimbare) verlichting én ingebouwde verwarming. Dit geeft een mooi beeld in de badkamer, zorgt ervoor dat je goed verlicht wordt als je voor de spiegel staat en voorkomt dat de spiegel beslaat. Daarnaast koos de familie in Hoevelaken voor een strakke witte designradiator, die perfect matcht met het witte wastafelblad. Voor extra comfort is gekozen voor een regendouche van het merk Xenz, waarnaast ook een handdouche is geplaatst voor de praktische momenten. De familie heeft de badkamer nog aangevuld met prachtige hanglampen die perfect combineren met de stijl van de badkamer. Een complete badkamer op maat dus, waar de familie nog lang van gaat mogen genieten!

Ook jouw droombadkamer samenstellen?

Ben je ook op zoek naar een nieuwe badkamer die helemaal bij jou past? Maak dan een afspraak in een van onze vele badkamerwinkels. Er zit er vast wel een bij jou in de buurt! Hier kan je inspiratie opdoen, ontvang je gratis advies en maakt onze badkameradviseur een gratis 3D-ontwerp van jouw nieuwe badkamer. We laten je graag zien welke producten je kan kiezen voor jouw badkamer en hoe deze een mooi geheel gaan vormen. Plan dus snel en geheel vrijblijvend jouw adviesgesprek en misschien staat jouw droombadkamer binnenkort ook uitgelicht op onze website!

Plan jouw gratis adviesgesprek