Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Kampen

Deze prachtige landelijke badkamer is uitgezocht door deze familie bij Sani4All Dronten. De natuurlijke kleuren in combinatie met de robuuste materialen zorgen voor deze landelijke en sfeervolle uitstraling.

De familie heeft gekozen voor een betonlooktegel als basis en heeft deze gecombineerd met ronde kiezels in de kleur Grey. De natuurstenen waskom past hier perfect bij en versterkt de landelijke uitstraling van de badkamer. De waskom is geplaatst op een greeploze badmeubel in de kleur eiken. Daarbij is gekozen voor een Chrome waterval wastafelkraan. Bij deze kraan komt het water niet uit een smalle uitgang, maar uit een brede uitloop. Dit zorgt voor het watervaleffect. Om de badkamer optimaal te benutten is er gekozen voor een douchebad met een glazen badwand. De regendouche zorgt voor optimaal comfort.

Naast een badkamer heeft deze familie ook een toilet aangeschaft bij Sani4All. Het toilet bestaat uit dezelfde combinatie van betoonlooktegels en kiezels. Het toilet is een design wandcloset met softclose zitting. Hierdoor zakt de zitting langzaam en geruisloos en heb je geen last meer van het harde dichtslaan van de deksel.

Badkamer Kampen
Opgeleverde badkamer Kampen
Kampen badkamer

Douchebad

Ga je graag in bad? Vaak heb je in een kleine badkamer wel ruimte voor een bad, maar niet voor zowel een douche als een bad. Dan kan je kiezen voor een douchebad, dit is een bad en douche ineen! Je kan dus heerlijk ontspannen in bad, maar ook even snel onder de douche springen. Een perfecte combinatie dus. In het geval van deze opgeleverde badkamer is er een badwand van glas geplaatst. Hierdoor wordt de badkamer niet nat terwijl je aan het douche bent. Hiermee voorkom je dus een waterballet in je badkamer.

Douchebad
Landelijke badkamer

Landelijke badkamer

Landelijke badkamers hebben een relaxte en warme uitstraling. Om deze sfeer te creëren wordt er veel gewerkt met natuurlijke, robuuste materialen, zoals natuursteen en hout. Hou je van rust, warmte en sfeer? Dan is een landelijke badkamer echt iets voor jou. Naast de natuurlijke en robuuste materialen wordt er gewerkt met natuurlijke kleuren. Het kleurenpallet waar je aan kan denken: romig wit, aardetinten, zandkleuren en zachte pastelkleuren. Door oude en nieuwe materialen met elkaar te combineren, zoals hout in combinatie met RVS, creëer je een moderne en landelijke uitstraling. In tegenstelling tot wat veel mensen denken kan een landelijke badkamer ook een hele moderne uitstraling hebben.

Badkamer inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe landelijke droombadkamer eruit komt te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.

Maak een afspraak

Badkamer inspiratie