Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Kleurrijk & klassiek in een eigentijds jasje

Dat de familie Schreurs een unieke stijl heeft, blijkt wel uit de badkamer die Sani4All Den Haag bij hen heeft mogen opleveren. En wat voor stijl! Het vrijstaande goudkleurige bad springt direct in het oog. Maar ook de andere elementen in de badkamer zijn stuk voor stuk smaakmakers waar je u tegen zegt. Een plaatje waar je naar blijft kijken.

Kleurrijke badkamer

De kleuren goud en jade spelen de hoofdrol in deze kleurrijke badkamer. Dit in combinatie met het vrolijke behang, de houttinten en de grote planten in de badkamer creëert een uitgesproken en stijlvol geheel. In deze badkamer is een prachtige combinatie gecreëerd van kleurrijk, natuurlijk, klassiek en botanisch. Zowel het bad als de kranen en zelfs de tegelprofielen zijn van geborsteld messing, waardoor er binnen de veelzijdige badkamer een subtiele eenheid ontstaat. De witte en jade-kleurige wandtegels heeft de familie zelf aangevuld met waterbestendig behang, dat het unieke bad prachtig accentueert.

Natuurlijke elementen

Dat planten en hout(look) de badkamer sfeer geven, bewijst deze badkamer zeker. Want naast de kleurrijke elementen brengen de planten en houtlook elementen een prachtige natuurlijke rust in de badkamer. Kijk bijvoorbeeld eens naar de natuurstenen waskom, die geplaatst is op een van de twee massief eiken bladen. Doordat de boomstamkant nog steeds op de plank aanwezig is, wordt de natuurlijke uitstraling nog eens extra geaccentueerd. De keramieken vloertegels met houtlook maken de natuurlijke look van deze badkamer helemaal af.

Kleurrijke klassieke botanische badkamer
Vrijstaand bad klassiek brons

Geheel naar eigen stijl

Een badkamer als deze zie je niet iedere dag. De familie heeft de badkamer samen met onze badkameradviseur helemaal naar eigen stijl ingedeeld, en heeft zich hierbij niet ingehouden. Een gedurfde keuze die zich zeker laat belonen! Naast dat de stijl helemaal bij de familie past, is de badkamer ook voorzien van luxe elementen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de regendouche, de prachtige vrijstaande badkraan en de luxe spiegel met ledverlichting en ingebouwde verwarming. Wil jij ook een badkamer die écht helemaal jouw stijl is, en ook nog eens aan al jouw wensen voldoet? Plan dan gratis jouw vrijblijvende adviesgesprek in bij een van onze winkels, en laat je verrassen door ons brede assortiment.

Gratis ontwerpadvies