Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde kleurrijke badkamer

Deze badkamer met kleurrijke details is opgeleverd door Sani4All Uden bij een familie uit Gemert. Het donkerblauwe badmeubel vormt een prachtige combinatie met de blauwe decortegels en zorgen voor de kleurrijke touch in de ruimte.

De tegelbasis van deze badkamer bestaat uit wandtegels in de kleur White en vloertegels Gray Dark. Deze zijn gecombineerd met de decortegels in de kleur Blue, welke een kleurrijke toevoeging zijn aan de ruimte. Het badmeubel, dat de kleur Sky Blue Matte heeft, past hier prachtig bij de blauwe decortegels. Op de keramische wastafel is een chrome wastafelkraan van Grohe geplaatst. Boven het badmeubel hangt een spiegelkast die voorzien is van ledverlichting. Het grote voordeel van een spiegelkast is de extra opbergruimte die deze biedt. De doucheruimte bestaat uit een chrome doucheset. De ruimte wordt afgesloten door een douchecabine, deze is voorzien van een chrome profiel. Doordat zowel de kranen als de douchecabine van chroom zijn, ontstaat er eenheid in de badkamer. De ruimte wordt afgemaakt door het toilet dat is toegevoegd. Deze set bestaat uit een inbouwreservoir, bedieningspaneel en een wandcloset van Geberit.

Opgeleverde kleurrijke badkamer
Opgeleverde badkamer Uden
Opgeleverde badkamer Gemert
Kleurrijke badkamer

Kleurrijke badkamer

Door kleur toe te voegen aan de badkamer, zorg je ervoor dat de ruimte een persoonlijke touch krijgt. Een kleurrijke badkamer kan zoveel kleur bevatten als dat je zelf wil. Zo kun je ervoor kiezen om de gehele badkamer te bekleden met gekleurde tegels. Wil je liever op een subtiele manier kleur toevoegen? Kies dan bijvoorbeeld voor een gekleurd badmeubel, of bekleed een deel van de wanden met een kleurrijke tegel. Zo heeft deze familie gekozen voor een rustige tegelbasis en heeft daar blauwe decortegels én een blauw badmeubel aan toegevoegd. Zo ontstaat er een kleurrijke badkamer, zonder dat de badkamer erg druk oogt.

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar een kleurrijke badkamer? Op onze website vind je inspiratie voor alle badkamerstijlen, dus ook voor kleurrijke badkamers. Wil je liever in de winkel inspiratie op doen? Dan kan dit natuurlijk ook. Maak een afspraak via onze website of kom eens langs bij een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs staan daar voor je klaar om je te voorzien van advies. Ook kunnen zij een 3D-ontwerp van je nieuwe badkamer voor je maken. Zo weet je precies hoe deze eruit moet komen te zien. Wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent.

Vind jouw Sani4All winkel

Opgeleverde kleurrijke badkamer