Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Kleurrijke toiletruimte

Sani4All Barneveld heeft deze prachtige toiletruimte mogen opleveren. Want naast dat je bij Sani4All terecht kunt voor een complete badkamer, bieden we ook een ruim assortiment aan toiletruimtes.

Op het toilet breng je best wat tijd door, daarom wil je natuurlijk wel dat deze helemaal bij jou en je stijl past. Deze familie is voor een prachtige toiletruimte met een kleurrijke touch gegaan. Op de vloer is er gekozen voor donkere tegels in de kleur Castello Vetro en zijn gecombineerd met blauwe decortegels. Deze decortegels hebben verschillende blauwe tinten, waardoor er een speels geheel ontstaat. Door de tegels tot halverwege de wanden te plaatsen, blijft de rustige uitstraling van de ruimte behouden.

Blauwe decortegels
Toiletruimte
Kleurrijke toiletruimte
Fonteinset toilet

Het sanitair

In een toiletruimte mag het sanitair natuurlijk niet ontbreken. De familie heeft gekozen voor een wit wandcloset en deze gecombineerd met een wit drukpaneel en inbouwreservoir van Geberit. Het wit komt ook terug in de fonteinset. Deze bestaat uit een prachtige witte waskom en een chromen fonteinkraan. De accessoires die de familie heeft toegevoegd aan de toiletruimte maken het geheel helemaal af.

Op zoek naar een toiletruimte of badkamer?

Is jouw badkamer of toiletruimte aan vervanging toe? In onze winkels vind je een ruim assortiment aan sanitair, meubels en tegels in alle stijlen en budgetten. Zo weten we zeker dat er altijd wel een badkamer is die bij jou en je wensen past. We bieden in onze winkels verschillende badkameropstellingen, waardoor je in alle rust rond kunt kijken en je laten inspireren. Wil je graag van advies worden voorzien? Dat kan natuurlijk ook! Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen en realiseren van jouw nieuwe badkamer of toiletruimte. Maak dus snel een afspraak en kom langs.

Plan een vrijblijvende afspraak