Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Lelystad

Deze familie uit Lelystad heeft hun droombadkamer uitgezocht bij Sani4All Dronten. Er is een prachtige combinatie gemaakt tussen lichte en donkere marmerlook tegels.

Het badmeubel bestaat uit twee onderkasten met daarop een wastafel in de kleur wit. Boven het badmeubel hangt over de volledige breedte een spiegel met spiegelverwarming. De spiegel is voorzien van ledverlichting, deze verlichting is aanpasbaar in verschillende kleuren. De douchecombinatie bestaat uit een inbouw regendouche en 6 waterjets die voor het optimale wellness gevoel zorgen. Om het gebruikersgemak te vergroten is er gekozen voor een handdouche, zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk je haar wassen. De badkamer wordt verwarmt door een prachtige design radiator van Instamat in de kleur mat zwart. Om de badkamer helemaal af te maken is er een nieuw plafond bevestigd met ingebouwde led spots.

Er is ook een toilet gerealiseerd bij deze familie. Vaak wordt er gekozen voor een toilet in dezelfde stijl, maar deze familie heeft voor een geheel andere stijl gekozen. Er is een combinatie gemaakt tussen tegels in de kleur blue en tegels in de kleur grey. Het toilet bestaat uit een keramisch wandcloset in combinatie met een softclose zitting.

Badkamer Lelystad
Opgeleverde badkamer Lelystad
Lelystad badkamer

Badkamer plafond

Het badkamer plafond is een ondergeschoven kindje. Veel mensen vergeten deze te vervangen tijdens het verbouwen van hun badkamer terwijl dit vaak wel nodig is. De badkamer is een vochtige ruimte waardoor het belangrijk is dat je voor een vochtbestendig plafond kiest. Vaak heb je de keuze uit een spanplafond, aluminiumplafond of een MDF plafond. Welke geschikt is voor je badkamer is afhankelijk van je wensen en je huidige plafond. Als je het plafond laat vervangen kan je er ook direct voor kiezen om de verlichting in te laten verwerken. Deze familie heeft hier ook voor gekozen. Dit oogt niet alleen netter, het creëert ook nog eens meer sfeer in de badkamer.

Badkamer plafond
Marmer badkamer

Marmer badkamer

Een van de grootste trends van het moment is marmer in de badkamer, we zien dan ook steeds meer marmer badkamers. Logisch, marmer zorgt ervoor dat de badkamer een luxe en sfeervolle uitstraling krijgt. Marmer is een natuurproduct en daardoor heel kostbaar. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor een imitatie. Denk bijvoorbeeld aan marmerlook tegels. Deze marmerlook tegels zijn niet te onderscheiden van echt marmer. Daardoor behoudt je de natuurlijke en unieke sfeer van marmer. Deze marmerlook tegels worden gemaakt van keramiek, dit materiaal is onderhoudsvriendelijker en kras- en slijtbestendiger dan echt marmer. Dit maakt marmerlook ook een stuk duurzamer dan echt marmer.

Badkamer inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe marmeren droombadkamer eruit komt te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.

Maak een vrijblijvende afspraak

Badkamer inspiratie