Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Lelystad

Samen met Sani4All Dronten heeft deze familie uit Lelystad hun droombadkamer gerealiseerd. De natuursteenlook tegels zorgen voor de tijdloze uitstraling van deze badkamer.

Deze familie heeft gekozen voor een combinatie van natuursteenlooktegels met een verschillende afmeting. Dit geeft de badkamer naast een strakke uitstraling ook een speelse look. Het badmeubel in de kleur Beton Antraciet past hier perfect bij. Op het badmeubel is een brede keramische wastafel geplaatst met een chromen wastafelkraan van Blaauw Sanitair. Boven deze combinatie is er gekozen voor een spiegelkast in de kleur Beton Antraciet. Niet alleen handig om jezelf in te bekijken, maar een spiegelkast zorgt ook voor meer opbergruimte in de badkamer. Ook de hoge kast komt in de kleur Beton Antraciet, hierdoor wordt de badkamer één geheel. Gekozen is voor een inloopdouche die wordt afgesloten door een glazen douchedeur. De douchecombinatie bestaat uit een ingebouwde regendouche en handdouche. Voor het optimale comfort heeft deze familie ook gekozen voor een ligbad met een waterval kraan. Deze familie heeft ook voor een toilet in de badkamer gekozen, dit is geen ‘normaal’ toilet maar een douche wc.

Lelystad badkamer
Lelystad opgeleverde badkamer
Badkamer Lelystad
Opgeleverde badkamer Lelystad

Douche wc

Een douche wc is een opkomend toilet en zien we langzamerhand steeds vaker terugkomen in badkamers en toiletten. Een douche wc is in principe een gewoon toilet, wat dit toilet anders maakt is de douche. Deze douche reinigt je onderlichaam, hierdoor is er geen wc papier nodig. Naast dat een douche wc een hygiënische optie is, is het dus ook een duurzame optie. De meeste douche wc’s bevatten een bedieningspaneel, hiermee kan je de intensiteit van de straal bepalen.

Douche wc
Tijdloze badkamer

Tijdloze badkamer

Tijdloze badkamers zijn zeer geschikt voor mensen die geregeld de sfeer in de badkamer willen veranderen met accessoires. De basis van deze badkamers bestaan uit lichte kleuren en kwaliteitsproducten. Door het gebruik van accessoires bepaal je de gewenste sfeer in de badkamer. Een tijdloze badkamer verveeld daardoor nooit en verouderd daarnaast ook niet. Dit maakt het ook meteen een duurzame investering, je raakt er namelijk minder snel op uitgekeken. Een tijdloze badkamer hoeft niet te betekenen dat de badkamer niet voorzien is van moderne technieken. Deze badkamers zijn hier vaak wel van voorzien, maar beschikken niet over trendgevoelige elementen.

Badkamer inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe tijdloze droombadkamer eruit komt te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.

Badkamer inspiratie