Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Lelystad

Deze marmerlook badkamer is uitgezocht door een familie uit Lelystad en samen met Sani4All Dronten gerealiseerd. De tegelcombinatie geeft de badkamer een unieke uitstraling.

De tegelcombinatie bestaat uit matte marmerlook vloer- en wandtegels en groene glans hexagon tegels. De samenvoeging van de twee verschillende tegels geeft de badkamer een speelse en luxe sfeer. Het badmeubel heeft een witte hoogglans kleur en is voorzien van twee greeploze softclose lades. Daarop is een mineraalmarmer wastafel geplaatst met twee mat zwarte wastafelkranen. De combinatie tussen mat zwart en wit zorgt voor een strakke uitstraling. Boven de badmeubelset hangt een ronde spiegel met een zwart kader, de spiegel is voorzien van ledverlichting. Dit zorgt niet alleen voor extra verlichting, maar het creëert ook extra sfeer. Het mat zwart komt ook terug in de regendouchecombinatie, deze bestaat uit een plafond regendouche en een handdouche. Om ervoor te zorgen dat het water niet de ruimte inloopt is er een glazen wand met een zwart frame geplaatst. Het glas is voorzien van een nano antikalk coating, waardoor je nauwelijks last hebt van kalkaanslag. Om optimaal te kunnen ontspannen is er ook een bad geplaatst. De toiletset bestaat uit een design keramisch wandcloset en een design softclose zitting. De ruimte wordt verwarmd door de mat zwarte designradiator.

Deze familie heeft ook gekozen voor een aparte toiletruimte. Deze ruimte is voorzien van dezelfde tegels als de badkamer, waardoor er één geheel ontstaat.

Opgeleverde badkamer Lelystad
Badkamer Lelystad
Lelystad badkamer
Marmerlook badkamer Lelystad

Inloopdouche

Waar we voorheen vooral douches zagen met een douchecabine, zijn vooral inloopdouches nu een echte trend. Een inloopdouche biedt dan ook veel voordelen: het oogt ruimtelijk en geeft de badkamer een luxe uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om je inloopdouche volledig naar eigen smaak in te richten. Zo kan je zelf bepalen of je een douchewand wil en welke afmetingen geschikt zijn voor je badkamer. Zo heeft deze familie gekozen voor een enkele douchewand die de ervoor zorgt dat het water niet de ruimte in kan lopen. Naast alle voordelen, heeft een inloopdouche ook één nadeel. Bij een douchecabine wordt de warme lucht, en dus ook het vocht, tegengehouden door de cabine. Als je kiest voor een inloopdouche zonder muurtje of wand zou er water de badkamerruimte in kunnen lopen.

Inloopdouche
Marmerlook badkamer

Marmer(look) badkamer

Een marmerlook badkamer staat garant voor een luxe sfeer en uitstraling. Veel mensen vinden echt marmer te duur, wat wij natuurlijk goed kunnen begrijpen. In dat geval kan je ook kiezen voor marmerlook tegels. Deze tegels worden gemaakt van keramiek en zijn haast niet te onderscheiden van echt marmer. Daarnaast zorgen deze tegels voor dezelfde natuurlijke en unieke sfeer in de badkamer als echte marmer tegels. Heb je een kleine badkamer? Dan zijn marmerlook tegels uitermate geschikt! Deze tegels stralen rust uit en zorgen voor een ruimtelijk effect. Naast marmerlook tegels kan je ook kiezen voor meubels met marmer(look). Denk bijvoorbeeld aan marmeren waskommen of accessoires zoals een tandenborstelhouder of een zeeppompje.

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie voor jouw nieuwe marmer badkamer? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droombadkamer kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete badkamer ontwerpen.

Maak jouw vrijblijvende afspraak

Badkamer inspiratie