Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Lexmond

Deze prachtige badkamer is uitgezocht door een familie uit Lexmond en samen met Sani4All Vianen gerealiseerd. De houtlooktegel in combinatie met het strakke stucwerk zorgen voor een moderne uitstraling.

Deze badkamer heeft een prachtige make-over gehad! De basis van deze badkamer bestaat uit stucwerk in combinatie met een houtlook tegel. Daarbij is er gekozen voor een Decortegel in de kleur Olive Mat, deze vormt een eyecatcher in de badkamer. In deze badkamer is er niet gekozen voor een traditioneel badmeubel. Er is een combinatie gemaakt van een badmeubel in de kleur mat zwart, daarboven is een massief eiken bovenblad geplaatst. Op het bovenblad staat een keramische wastafel in de kleur mat zwart. De ronde mat zwarte spiegel is voorzien van ledverlichting en spiegelverwarming, hierdoor beslaat de spiegel niet meer! Ook de douchecombinatie heeft de kleur mat zwart en past daardoor goed bij de rest van de badkamer. Deze combinatie bestaat uit een douchewand die is voorzien van een anti-kalk coating, een regendouche en een handdouche. Ook het toilet heeft de kleur Mat Zwart en is voorzien van een softclose zitting. Hierdoor valt het toilet zachtjes dicht.

Badkamer Lexmond
Opgeleverde badkamer Lexmond
Moderne badkamer Lexmond
Badkamer kopen Lexmond

Houtlook vloer

Mocht je van een natuurlijke uitstraling in de badkamer houden, dan is een houtlook tegel echt iets voor jou. Dit zijn tegels die er uit zien als een houtenvloer of laminaat vloer, maar van keramiek zijn gemaakt. De tegels ogen als een echte houtenvloer door de print van houtmotief die de tegels bevatten. Doordat de tegels van keramiek zijn, zijn ze vochtbestendig en makkelijk in onderhoudt. Net zoals bij een echte houtenvloer, kan je kiezen tussen een vloer met veel nerven en knoesten of juist voor een rustigere tegel. De tegels zijn verkrijgbaar in vele kleuren: van lichtbruin tot grijs.

Houtlook vloer badkamer
Moderne badkamer

Moderne badkamer

De moderne badkamer is een van de meest gekozen badkamerstijlen, je kan er namelijk alle kanten mee op. Deze badkamers zijn vaak een oase van rust door de strakke en minimalistische uitstraling. Dit zie je ook terug in de vormen en lijnen, deze zijn vaak ook strak en minimalistisch en zijn een belangrijk kenmerk van een moderne badkamer. Deze stijl kan je volledig personaliseren door accessoires toe te voegen naar jouw smaak. Vaak zien we rechte wastafels en zwevende badmeubels terug in deze badkamers. Het kleurenpallet van deze badkamers bestaat uit zwart, grijs en wit in combinatie met hout.

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie voor jouw moderne badkamer? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droombadkamer kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete badkamer ontwerpen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Badkamer inspiratie