Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Luxe badkamer familie van Vliet

Deze luxe badkamer is opgeleverd bij de familie van Vliet uit Tienhoven aan de Lek door Sani4All Vianen Door de Feel Good Shower en de ruime regendouche kan de familie hier volledig tot rust komen.

De familie heeft gekozen voor drie verschillende formaten tegels, waardoor er een speels effect ontstaat. Om ervoor te zorgen dat de badkamer de ontspannen sfeer behoud, hebben de tegels wel allemaal dezelfde kleur: grijs mat. Het badmeubel is van massief eiken en vormt samen met de Gun Metal wastafelkraan een prachtige combinatie. Naast een badmeubel is er ook gekozen voor een regaalkast, waardoor er extra opbergruimte in de badkamer is gecreëerd. Ook de kast is van massief eiken, waardoor er eenheid in de ruimte ontstaat. De ruime inloopdouche bestaat uit een luxe regendouche en een handdouche. Deze hebben, net zoals de wastafelkraan, de kleur Gun Metal. Om de rest van de badkamer droog te houden is ervoor gekozen om een glazen douchewand met mat zwart frame te plaatsen.

Feel Good Shower

Om ervoor te zorgen dat je in deze badkamer volledig tot rust kunt komen, is er een Feel Good Shower toegevoegd aan de luxe inloopdouche. Een Feel Good Shower zijn lampen die voorzien zijn van een Uv-lamp en verwarmend infrarood. Het infrarood zorgt voor een verbetering van je bloedcirculatie, waardoor spierpijn en reumatische klachten kunnen verminderen. Het uv-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D, wat weer zorgt voor een verbeterd immuunsysteem en een verhoogd energieniveau. De Feel Good Shower maakt, samen met de rustige uitstraling van de ruimte, deze badkamer een echte wellness badkamer.

Wil je ook graag een wellness badkamer? Bezoek dan eens een van onze winkels. Daar kun je in alle rust inspiratie op doen óf je laten adviseren.

Opgeleverde luxe badkamer
Badkamer kopen Vianen
Feel Good Shower
Opgeleverde wellness badkamer