Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Luxe badkamer met een kleurrijke touch

Deze familie uit Uden was op zoek naar een stijlvolle, maar praktische badkamer en dat is zeker gelukt. Samen met Sani4All Uden hebben ze deze prachtige luxe badkamer gerealiseerd.

Zoals je kunt zien was de oude badkamer wel aan vervanging toe en is er een prachtige nieuwe ruimte voor in de plaats gekomen. Wat een verschil! De verouderde witte tegels hebben plaats gemaakt voor wandtegels in de kleur White. Deze zijn gecombineerd met vloertegels in de kleur Belgium Nero en, niet te vergeten, de decortegels in de kleur Ocean. Deze zorgen voor een prachtige kleurrijke touch. Tegen de witte tegels komt het badmeubel mooi tot z’n recht. Deze bestaat uit een onderkast in de kleur Truffel Oak en een witte keramische wastafel. Op het meubel zijn twee kranen in de kleur Gun Metal geplaatst, welke voor een luxe geheel zorgen. De spiegelkast mag ook niet onbenoemd blijven, de zijkanten ervan zijn afgewerkt met houtlook, welke dezelfde kleur heeft als het badmeubel.

Before foto
Luxe doucheruimte
Sterrenhemel plafond
Stijlvol badmeubel

Een luxe ruimte

De badkamer is voorzien van een heerlijke regendouche met handdouche, in de kleur Gun Metal. De douche is naast het bad geplaatst en wordt afgesloten door een prachtige glazen douchecabine, voorzien van mat zwarte details. Naast de doucheruimte bevindt zich dus het heerlijke semi-vrijstaande ligbad. De badkamer is voorzien van een nieuw plafond inclusief sterrenhemel, welke boven het bad is geplaatst. Terwijl je in bad ligt, kun je dus naar een sterrenhemel kijken.

Kleurrijke badkamer
Luxe badmeubel
Praktische badkamer
Stijlvolle badkamer
Toiletset
Wellness badkamer
Semi vrijstaand bad
Luxe stijlvolle badkamer

Praktisch ingericht

Een badkamer kun je op vele manieren inrichten. Deze familie was voornamelijk op zoek naar een praktische inrichting, waar zij ook een bad én toilet in kwijt konden. Door het toilet naar de andere kant van de ruimte te verplaatsen, ontstond daar ruimte voor een douche én een bad. Zo hoefde zij niet meer in bad te douchen. In de oude badkamer was aan de kant van het badkamermeubel, een heel deel van de wand niet benut. Nu is er optimaal gebruik van gemaakt, door niet alleen het toilet naar die kant te verplaatsen, maar ook de radiator. Zo zie je dat een kleine verschuiving van grote invloed kan zijn.

Op zoek naar een nieuwe badkamer

Is jouw badkamer ook aan vervanging toe? Maak dan eens een afspraak bij een van onze winkels en kom langs. Daar helpen onze adviseurs je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe badkamer. We zijn er om je tijdens het gehele proces te ontzorgen. Jij hoeft je dus nergens druk om te maken en kan straks gaan genieten van je nieuwe badkamer.

Maak een afspraak