Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Luxe marmerlook badkamer

Deze unieke badkamer is opgeleverd bij een familie uit Wageningen door Sani4All Barneveld. De combinatie van de marmerlook tegels, de gekleurde decortegels en de Sunshower maken van deze marmerlook badkamer een luxe geheel.

De familie heeft gekozen voor een tegelcombinatie die we niet iedere dag zien. Op een groot deel van de wanden en de vloer zijn witte marmerlook tegels met een grijze ader geplaatst. Deze zijn gecombineerd met decortegels met verschillende blauwtinten, welke in de doucheruimte zijn geplaatst. Ondanks de keuze voor twee, best uitgesproken, verschillende tegels, oogt de badkamer niet druk en blijft de luxe uitstraling behouden.

Luxe marmerlook badkamer
Blauwe decortegels badkamer
Toiletset badkamer

Luxe uitstraling

Een ander element dat ervoor zorgt dat de badkamer een luxe uitstraling heeft, is de badmeubelset. Er is een combinatie gemaakt van een onderkast in de kleur Jackson Pine, een mat witte wastafel en een prachtige design spiegel. Aan deze combinatie zijn twee geborsteld messing kranen toegevoegd die het geheel helemaal afmaken. Om ervoor te zorgen dat de familie al hun spullen kan opbergen, is er ook een kolomkast aan het geheel toegevoegd. Niet alleen de wastafelkranen zijn van geborsteld messing, de kleur komt ook terug in de bad- en douchekranen. Hierdoor heeft de gehele badkamer dezelfde sfeer en uitstraling, waardoor de ruimte echt een geheel is.

Een ruimte vol ontspanning

Na een lange dag is het natuurlijk heerlijk als je tot rust kan komen in je badkamer. In deze badkamer weet je zeker dat dit lukt. Er is namelijk een semi-vrijstaand bad in de badkamer geplaatst, waar je languit in kunt liggen. Ook heeft de familie gekozen voor een Sunshower, dit is een lamp voorzien van infrarood en Uv-licht. Zeker in de winter kan dit een fijne toevoeging aan je badkamer zijn.

Geborsteld messing
Marmerlook badkamer
Luxe badmeubelset

Laat je inspireren

Zie jij al helemaal voor je hoe jouw nieuwe droombadkamer moet worden? Of vind je het lastig om te bepalen wat je mooi vindt en bij je past? Kom dan gerust eens langs bij een van onze badkamerwinkels. Daar vind je allerlei badkamers in verschillende kleuren, stijlen en materialen. Ook heeft iedere badkamer een andere indeling, dus je kunt ook voor de indeling van je badkamer inspiratie opdoen. Zien we je snel?

Maak een vrijblijvende afspraak