Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Luxe stijlvolle badkamer

Sani4All Hoogeveen heeft deze prachtige stijlvolle badkamer op mogen leveren bij een familie uit Alteveer. De keuze voor de goudkleurige accenten geven de badkamer een luxe touch.

De badkamer van deze familie is een trendy geheel. Zo hebben ze gekozen voor houtlook decortegels in de kleur Nordik Wood. Deze zijn op het bad en in de nis achter het bad geplaatst. Het is best een opvallende tegel, maar door deze te combineren met een rustige basis oogt de badkamer heel rustig en sfeervol. In de rest van de badkamer zijn er 60x60 cm tegels in de kleur Cear Piaza Dark. Dit zijn prachtige donkere tegels met een subtiele lichte ader.

Luxe badkamer
Ligbad onder schuin dak
Stijlvolle badkamer

Sfeervolle ruimte

De badmeubelset bestaat uit een houtlook onderkast, een witte keramische wastafel en wordt afgemaakt door de ronde spiegel. Niet alleen de decortegels zijn erg trendvol, ook de goudkleurige accenten van de badkamer. Zo hebben alle kranen een gouden kleur. Daarnaast heeft de familie gekozen voor een aantal mat zwarte elementen, denk aan de handdoekhouder, radiator en het raster van de doucheruimte. Door de kleuren van de accenten op verschillende plekken terug te laten komen, heeft de badkamer een rustige en sfeervolle uitstraling.

Functioneel ingedeeld

In deze badkamer is er optimaal gebruikgemaakt van de ruimte. Door gebruik te maken van een slimme indeling is er voldoende ruimte voor een ligbad, toilet en een doucheruimte. En dit ondanks het schuine dak! Het ligbad is heel praktisch onder de schuine kant geplaatst, daar kun je bijvoorbeeld niet de douche plaatsen. Naast het bad bevinden zich het badmeubel en het toilet, welke tegenover elkaar zijn geplaatst. Hierdoor blijft er voldoende ruimte over om de doucheruimte te plaatsen.

Gouden regendouche

Maak een vrijblijvende afspraak

Is jouw badkamer aan vervanging toe en zou je ook graag de badkamer zo functioneel willen inrichten? Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan een van onze badkamerwinkels. Daar helpt een van onze adviseurs je graag met het maken van een ontwerp van je nieuwe badkamer. Zij maken een 3D-ontwerp aan de hand van je wensen. Zo zie je ook direct hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Zien we je snel?

Plan jouw adviesafspraak