Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne badkamer met speelse look

Deze moderne badkamer is opgeleverd door Sani4All Barneveld bij een familie uit Ede. De keuze voor de prachtige visgraat tegels geven deze moderne badkamer een speelse look.

In deze badkamer is er gekozen voor een tegelcombinatie welke uit twee soorten tegels bestaat. Op de vloer zijn 60x60 cm tegels geplaatst in de kleur Antraciet mat. Deze zijn niet alleen op de vloer, maar ook op een wand in de doucheruimte geplaatst. Dit geeft de badkamer net wat extra diepte. De rest van de wanden zijn voorzien van witte visgraattegels, welke een mooie toevoeging zijn aan de badkamer.

Visgraattegels badkamer
Opbergruimte badkamer
Inloopdouche
Inbouwligbad

Modern badmeubel

Wanneer je een nieuwe badkamer hebt, is het natuurlijk wel zo fijn wanneer er voldoende opbergruimte is. Want een opgeruimde badkamer zorgt er toch voor dat je net wat beter tot rust kunt komen. Daarom heeft deze familie gekozen voor twee hoge kolomkasten en een ruime badmeubelset. Deze set bestaat uit een onderkast in de kleur Tobacco Oak en een witte wastafel. Op de wastafel zijn twee mat zwarte wastafelkranen geplaatst. Om de set af te maken is er gekozen voor een spiegel met een mat zwart frame. De keuze voor de mat zwarte accenten versterken de prachtige moderne uitstraling van deze badkamer.

Een badkamer met eenheid

Niet alleen de wastafelkranen hebben een mat zwarte kleur, ook in de doucheruimte komt de kleur terug. Zo hebben de douchekranen en de glazen douchewand met raster een mat zwarte kleur. Daarnaast is ook de badkraan mat zwart en heeft de familie voor verschillende accessoires in deze kleur gekozen. Hierdoor ontstaat er een prachtige eenheid in deze moderne badkamer.

Toiletset
Moderne badkamer met visgraat tegels
Modern badmeubel

Laat je adviseren

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer en zou je graag willen weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw badkamer? Maak dan een afspraak bij een van onze badkamerwinkels. Daar helpt een van onze adviseurs je graag bij het ontwerpen en samenstellen van je nieuwe badkamer. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer. De afspraak is bovendien gratis en geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast!

Maak een afspraak