Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne betonlook badkamer

Sani4All Barneveld heeft deze betonlook badkamer opgeleverd bij een familie uit Amersfoort. De familie heeft gekozen voor een ruime doucheruimte en een heerlijk ligbad, waardoor zij in deze badkamer helemaal tot rust kunnen komen na een lange dag.

De basis van de badkamer bestaat uit betonlook vloertegels in de kleur Parker Anthracite en lichte betonlook wandtegels in de kleur Parker White. Door de vloer net een wat donkerdere kleur te geven oogt de ruimte wat groter. Deze basis wordt aangevuld door de visgraattegels in de kleur Blue Navy welke op in de doucheruimte en achter het bad zijn geplaatst. Deze geven de badkamer een moderne en speelse touch.

Moderne badkamer
Gun Metal regendouche
Ruim ligbad badkamer

Ruimte met een moderne uitstraling

Het badmeubel waar de familie voor heeft gekozen bestaat uit een onderkast en een meubel planchet in de kleur Infinity Raw Oak, een warme kleur die de ruimte sfeer geeft. Aan het meubel is een witte ronde waskom en wastafelkraan in de kleur Gun Metal toegevoegd. Deze combinatie zorgt ervoor dat de badkamer de moderne uitstraling heeft. Boven de badmeubelset hangt een ronde spiegel voorzien van ledverlichting, wat niet alleen heel mooi maar ook praktisch is.

Keuze voor Gun Metal

In de rest van de badkamer komt de keuze voor Gun Metal op verschillende plekken terug. De doucheruimte is voorzien van een luxe regendoucheset in deze kleur en ook de doucherekjes hebben de kleur Gun Metal. Het witte ligbad is voorzien van een badkraan en een losse handdouche. Ook deze hebben de kleur Gun Metal, de kleur komt dus in de gehele ruimte terug.

Betonlook moderne badkamer
Gun metal badkraan
Houtlook badmeubel

Laat je inspireren

Wil je graag meer badkamer inspiratie op doen voor je nieuwe badkamer? Breng dan een bezoek aan een van onze badkamerwinkels. Deze zitten door heel Nederland, waardoor er altijd wel een in de buurt is. In de winkels hebben we een ruim assortiment aan badkamers opgesteld, welke allemaal een andere stijl en uitstraling hebben. Zo kun je in alle rust inspiratie opdoen! Ook helpen onze adviseurs je graag bij het uitzoeken en samenstellen van je nieuwe badkamer.

Maak een afspraak