Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne betonlook toiletruimte

We bieden bij Sani4All niet alleen complete badkamers, maar ook complete toiletten. De toiletruimte van deze familie was aan vervanging toe. Zij hebben samen met Sani4All Barneveld deze moderne betonlook toiletruimte samengesteld en gerealiseerd.

In de toiletruimte durven de meeste mensen toch net wat meer uit te pakken dan bij een badkamer. Je kunt bij een toiletruimte op een subtiele manier toch voor een unieke uitstraling kiezen. De basis van deze toiletruimte bestaat uit wandtegels in de kleur Grigio en betonlook vloertegels. Beide tegels hebben een grijze kleur, waardoor de ruimte een rustige uitstraling heeft. Op het inbouwreservoir zijn prachtige hexagon tegels in de kleur Grijs mat geplaatst. Deze zorgen voor de unieke touch van de ruimte.

Moderne betonlook toiletruimte
Fonteinset modern toilet
Betonlook toiletruimte

Modern geheel

In een toiletruimte kan het toilet natuurlijk niet ontbreken. De familie heeft gekozen voor een wit wandcloset, wat goed past bij de moderne uitstraling van de ruimte. Het drukpaneel is wit en voorzien van chromen drukknoppen. De keuze voor chroom komt ook terug bij de fonteinset. Deze bestaat uit een witte keramische fontein en een chromen fonteinkraan. De familie heeft zelf de chromen accessoires, zoals de toiletrolhouder, aan de ruimte toegevoegd. Deze maken het moderne geheel helemaal af.

Bezoek een van onze winkels

Is jouw toiletruimte ook aan vervanging toe en zou je hier graag meer informatie over willen? Kom dan eens naar een van onze badkamerwinkels. Deze bevinden zich door heel Nederland, waardoor er altijd wel een winkel bij je in de buurt is. In de winkel word je ontvangen door een van onze deskundige badkameradviseurs die je graag helpt bij het samenstellen van jouw droomtoilet.

Plan een adviesafspraak

Decortegels toiletruimte