Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Moderne landelijke badkamer familie Bussink

De familie Bussink uit Aalten heeft samen met Sani4All Varsseveld deze prachtige landelijke badkamer gerealiseerd. Dat een landelijke badkamer ook een moderne uitstraling kan hebben, zie je in deze ruimte goed terug.

In deze badkamer is er gekozen voor wandtegels in de kleur Powder, welke een warme uitstraling hebben. Deze tegels zijn gecombineerd met houtlook vloertegels en passen prachtig bij de lichte wandtegels. Er is gekozen om een deel van de wanden tot de helft te bekleden. De rest van de badkamer is gestukt, wat voor een strak geheel zorgt. Omdat het plafond ook van hout is wordt de landelijke uitstraling van de ruimte versterkt.

Ruime badkamer
Unieke details badkamer
Prachtige doucheruimte
Landelijke badkamer

Een badkamer vol opbergruimte

Je wil in een badkamer natuurlijk genoeg ruimte hebben om al je spullen in op te kunnen bergen. Want in een rommelige badkamer kom je vaak niet tot rust. Waar vaak gekozen wordt voor een badmeubel en een kolomkast, is de familie gegaan voor een badmeubel en een onderkast. Beide meubels hebben de kleur Craft Oak, een warme en zachte houtlook. Op het badmeubel is een witte wastafel en een rvs-wastafelkraan geplaatst. De prachtige organische spiegel mag zeker niet vergeten worden, een prachtige eyecatcher in deze badkamer.

Moderne landelijke badkamer
Opbergruimte badkamer

Praktisch en stijlvol

Deze badkamer heeft nog meer prachtige elementen. Zo zijn er wandplanken geplaatst tussen twee wandjes, waarmee een stijlvolle opbergplek is gecreƫerd. Of neem de doucheruimte welke is voorzien van een rvs-regendoucheset. In de ruimte is ook een plek gemaakt om de verzorgingsproducten op te zetten, ideaal.

Op zoek naar een nieuwe badkamer?

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe badkamer? Maak dan een afspraak bij een van onze badkamerwinkels. Onze adviseurs staan daar voor je klaar om je te voorzien van advies en maken een 3D-ontwerp voor je. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer.

Maak een afspraak