Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Stijlvolle design badkamer Nieuw Vennep

Sani4All Mijdrecht heeft deze unieke badkamer opgeleverd bij een familie uit Nieuw Vennep. Deze familie was niet bang om een aantal gewaagde keuzes te maken, neem bijvoorbeeld de kleurrijke decortegels. Daarmee hebben zij een prachtige ruimte gecreëerd.

De basis van deze badkamer bestaat uit een combinatie van een tweetal tegels. De wanden zijn voorzien van licht greige marmerlook tegels. Voor de vloeren is de familie gegaan voor een bronskleurige tegel. Om de ruimte af te maken is er in de doucheruimte gekozen voor een decortegel in een warm groene kleur. Je zou denken dat dit een hele drukke ruimte oplevert, maar het zorgt juist voor een hele stijlvolle en sfeervolle uitstraling.

Stijlvolle design badkamer
Badmeubel met ribbelfront
Decortegels doucheruimte
Goudkleurige handdoekhaak

Uniek badmeubel

Niet alleen de tegelcombinatie is uniek, ook de badmeubelset is een echte eyecatcher. Deze set bestaat uit een zwarte houtlook onderkast met een ribbelfront. Boven op de onderkast zijn twee prachtige marmerlook waskommen en twee goudkleurige wastafelkranen geplaatst. Boven het meubel hangen twee ronde spiegels met een mat zwarte lijst, welke door de zwarte kleur goed passen bij het meubel. De keuze voor goudkleurige accenten komt ook terug in de doucheruimte. Daar is gekozen voor een goudkleurige douchekraan  en een handige goudkleurige inbouwnis.

Vind jouw droombadkamer

Wil je ook graag jouw droombadkamer samenstellen? Kom dan eens naar een van onze badkamerwinkels. Daar kun je in alle rust boordevol inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer. Daarnaast staan onze ervaren adviseurs voor je klaar die je graag voorzien van advies. Zij gaan samen met jou op zoek naar je droombadkamer!

Maak een vrijblijvende afspraak