Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer en toilet familie van der Waal

Wat een combinaties! Deze badkamer heeft een prachtige samenstelling van verschillende tegels en materialen, die de ruimte echt een eigen uitstraling geven. Naast deze moderne en rustieke badkamer, heeft de familie ook het toilet bij Sani4All Zwolle uitgezocht. Waar de badkamer een frisse look heeft, spatten de warme kleuren ervan af in de toiletruimte. Benieuwd naar de keuzes die gemaakt zijn in deze twee verschillende ruimtes in hetzelfde huis? We vertellen je hier graag alles over!

Twee stijlen in één huis

Veel mensen hebben één stijl en voeren deze stijl graag door in het gehele huis. Hierdoor ontstaat er vaak een strak geheel, waarbij de sfeer in elke ruimte niet veel verschilt. Sommige mensen vinden deze eenheid een belangrijk streven, terwijl andere mensen juist iedere ruimte een andere sfeer willen geven. Dit gezin valt zéker in de tweede categorie en gaat voor een creatieve en stijlvolle afwisseling in huis. Hoewel er toch gelijkenissen zijn op te noemen in beide ruimtes (zo zijn ronde vormen gebruikt en is in beide ruimtes voor hetzelfde wandcloset gekozen), kunnen de ruimtes niet veel meer van elkaar verschillen. We vertellen graag eerst over de badkamer en nemen je daarna mee in de kleurvolle toiletruimte bij de familie van der Waal.

Kleurrijk toilet
Sfeervolle badkamertegels

Stijlvolle badkamertegels

Wand- en vloertegels vormen de basis van de ruimte. Deze familie heeft dit goed begrepen en heeft gekozen voor een prachtige en sfeervolle combinatie van betonlook wand- en vloertegels én decortegels. De betonlooktegels vormen met hun formaat van 60x60 cm een mooie en rustige basis in de badkamer. Op de wand waar het badmeubel zich bevindt, zijn de decortegels Marrakech Ocean Blue in visgraatmotief geplaatst. Maar niet alleen op deze wand komen de tegels terug; ook in de nisjes boven het toilet, in de doucheruimte en boven het bad komen deze tegels terug. Dit geeft de ruimte een speels effect en creëert een mooie eenheid in de badkamer.

Eenheid in de badkamer

Ook over de andere producten is goed nagedacht. Zo is voor alle kranen in de badkamer gekozen voor een uitvoering in gunmetal, wat een moderne en unieke uitstraling geeft. Daarnaast is voor (mat)zwart gekozen als een van de basiskleuren. Kijk bijvoorbeeld eens naar de strakke designradiator, het badmeubel en de toiletaccessoires. Het houten meubelblad maakt het badmeubel helemaal af en matcht perfect bij de andere tinten in de badkamer. Deze tinten én de glans witte waskommen en het toilet, geven een mooie afwisseling op het oog maar maken de ruimte niet te druk. Zo creëer je eenheid in de badkamer zonder dat het een wirwar van kleuren en materialen wordt.

Betonlook tegels douche
Decortegels badkamer blauw
Betonlooktegels badkamer

Wellness in de badkamer: geen overbodige luxe

De scherpe kijker heeft vast al gezien dat er jets in het bad zijn verwerkt. Met zes grote zij-jets en twee rug-jets wordt zo een heerlijke wellness-ervaring gecreëerd. De jets zijn verstelbaar, waardoor je hier optimaal gebruik van kunt maken. Je kunt in dit ligbad dus heerlijk ontspannen en wegdromen na een lange werkdag – of heerlijk afkoelen met dit warme weer!

Wanneer er geen tijd is voor een lang ontspannen bad, zal de douche ook zeker niet teleurstellen. Deze opbouw regendouche heeft namelijk een doorsnede van maar liefst 30 centimeter, waardoor je je in een heerlijke tropische regenbui waant. Liever even een snelle praktische douche? Dan is er ook een verstelbare handdouche aanwezig, waarmee snel even de haren kunnen worden gewassen.

Whirlpool bad in wellness badkamer
Kleurrijke toiletruimte

Een kleurrijke toiletruimte

Nee, je bent niet op een andere pagina beland. Ook deze toiletruimte is namelijk samengesteld samen met de familie van der Waal. De vrolijke vloertegels zetten de kleurrijke toon in de ruimte. De achterwand van geribbelde houtlook tegels in combinatie met de witte gestucte muren, maken een mooie balans in de toiletruimte. Daarnaast past de tint van het houten planchet perfect bij de andere kleuren in de ruimte. De geborsteld-goudkleurige kraan en accessoires in combinatie met de witte elementen, maken de badkamer helemaal af. De familie heeft de toiletruimte zelf nog prachtig afgekleed met passende droogbloemen en geurstokjes.

 

Een badkamer of toiletruimte in jouw stijl

Ben jij ook op zoek naar een badkamer en/of een toiletruimte waarin jouw stijl zo mooi naar voren komt? Laat je dan inspireren op onze website of kom eens langs in een van onze vele badkamerwinkels door heel Nederland. Hier vind je genoeg inspiratie voor jouw sanitairruimte. Wil je zeker weten dat een van onze specialisten jou meteen van gratis en vakkundig advies kan voorzien? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak. Wie weet wordt dan binnenkort ook jouw badkamer of toiletruimte hier uitgelicht!

 

Plan jouw afspraak