Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Prachtige lichte badkamer bij de familie Ruijters

De familie Ruijters weet wel hoe je een badkamer nóg ruimer kunt laten ogen! Deze lichte badkamer is opgeleverd door Sani4All Barneveld en is een ware lust voor het oog. De witte tegels in combinatie met de ronde spiegel maken van de ruimte, ondanks het kleine raam, een ruim en licht geheel.

In deze badkamer is echt overal aan gedacht: van de tegelcombinatie tot de kleur van de kranen en de badkameraccessoires in de ruimte. Zo zijn er prachtige combinaties ontstaan, is de badkamer voorzien van handige producten en is de designradiator precies afgestemd op de positie en de ruimte. We vertellen je graag meer over de slimme keuzes de in deze badkamer zijn gemaakt.

Tegels waar over na is gedacht

De witte wandtegels hebben een mooie afwisseling: op drie wanden is gekozen voor een 30x60 tegel in glans wit, en op de vierde wand voor wandtegels in visgraatmotief. Hierdoor ontstaat een hele mooie rustige basis, aangevuld door een speels en creatieve wand. Omdat beide tegels dezelfde kleur hebben, blijft de ruimte een mooi geheel. Ook slim: door de glans op de tegel wordt het licht net wat meer terug de ruimte in gekaatst, waardoor de ruimte nog lichter wordt dan dat-ie al is.

Lichte natuurlijke badkamer
Badkamer visgraat tegels wit
Lichte badkamer douchecabine

Natuurlijke uitstraling

Op de vloer heeft de familie gekozen voor een prachtige grijze terrazzo-look tegel. Een tegel met een natuurlijke uitstraling, in een tint die overal mee te combineren is. Door de lichtere ‘vlekken’ in de tegel passen de tegels perfect bij de witte wandtegels. Het badmeubel met houtlook in de kleur natuur eiken versterkt deze natuurlijke uitstraling. En vind jij de planten ook zo prachtig staan? De familie laat zien dat je met een paar simpele accessoires een compleet andere sfeer in de badkamer kunt creëren. Het kan even zoeken zijn, maar er zijn voldoende planten die geschikt zijn voor jouw badkamerruimte. Een hele mooie manier om de badkamer een natuurlijke sfeer mee te geven, waardoor je nog beter tot rust kunt komen in jouw badkamer.

De perfecte badkamer voor jou

Wil jij ook een badkamer waarin je helemaal tot rust kunt komen? Iedere badkamerruimte is om te toveren tot een badkamer waarin jij helemaal kunt ontspannen. En omdat iedereen anders is en andere wensen heeft, nemen we altijd alle tijd om jou en jouw badkamerwensen goed te leren kennen. Want alleen zo komen we tot de perfecte samenstelling, waarvan je denkt: “Is dit echt mijn badkamer?”. Ook jouw droombadkamer vinden? Plan dan vandaag nog gratis en vrijblijvend jouw adviesgesprek in bij jou in de buurt, en wie weet mogen we binnenkort ook jouw ideale badkamer op onze website uitlichten!

Gratis adviesgesprek inplannen