Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer in Rijswijk

Sani4All Den Haag heeft bij deze familie uit Rijswijk deze warme badkamer opgeleverd. De combinatie van de houtlook vloertegels en de lichte wandtegels zorgen voor de warme en huiselijke sfeer.

De familie heeft gekozen voor wandtegels in de kleur Grijs/Wit. Deze tegels zorgen voor een rustige basis aan de badkamer. Deze basis wordt aangevuld met de houtlook vloertegels in de kleur Hout Decor, welke een fijne huiselijke sfeer creëren. Het badmeubel heeft de kleur Grijs Eiken en combineert goed bij de houtlook tegels. Op het badmeubel zijn twee witte keramische waskommen geplaatst, waardoor er door twee mensen tegelijkertijd van een wastafel gebruikgemaakt kan worden. Ideaal bij een meerpersoons huishouden!

De badmeubelset wordt afgemaakt met twee hoge wastafelkranen van geborsteld staal. Deze set zorgt samen met de maatwerk spiegels die boven de badmeubelset hangen voor een prachtige luxe uitstraling. De douchecombinatie bestaat uit een regendouche met handdouche van geborsteld staal. De doucheruimte wordt afgesloten met een glazen deur, waardoor het douchewater niet de ruimte in kan lopen. Het is natuurlijk niet prettig als je na het douchen een natte ruimte instapt. Om een echt wellness gevoel te creëren, is er gekozen voor een vrijstaand ligbad. Deze is voorzien van een vrijstaande badkraan met handdouche. Deze kraan is, net zoals de andere kranen, van geborsteld staal. Deze bewuste keuze zorgt voor rust en eenheid in de ruimte. De familie heeft ervoor gekozen om een toilet toe te voegen aan de badkamer. Deze is voorzien van softclose en quick-release en is dus van alle gemakken voorzien.

Badkamers Rijswijk
Badkamer Rijswijk
Badkamer kopen Rijswijk

Vrijstaande badkraan

Anders dan bij inbouw- en opbouwbadkranen wordt een vrijstaande badkraan los naast het bad geplaatst. Omdat de kraan los op de grond wordt geplaatst, zijn deze kranen erg geschikt voor vrijstaande baden. Het zorgt er dan ook voor dat de badkamer een luxe uitstraling krijgt. De meeste vrijstaande badkranen zijn ook verkrijgbaar met een handdouche. Hierdoor kan je eenvoudig je haar uitspoelen, maar ook het bad schoonmaken. De familie heeft voor een vrijstaande badkraan met handdouche gekozen. Deze is schuin achter het bad geplaatst waardoor de loopruimte rondom het bad niet beperkt wordt. Je wil je natuurlijk makkelijk kunnen bewegen in de badkamer.

Vrijstaande badkraan
Houtlook tegels badkamer

Houtlook tegels

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om de badkamer een huiselijke uitstraling te geven. Houtlook tegels zijn een van de elementen die deze sfeer kunnen creëren. Je kan houtlook tegels op zowel de wand als vloer plaatsten, waardoor je er natuurlijk ook voor kiezen om zowel de vloer als de wand ermee te bekleden. Deze tegels worden van keramiek gemaakt en zijn daardoor zeer geschikt voor badkamers. Doordat er knoesten en nerven verwerkt worden in het materiaal, lijken de tegels ook net echt en zijn ze niet te onderscheiden van laminaat, pvc of hout. In deze badkamer is gekozen voor houtlook vloertegels. Deze tegels versterken de warme en luxe uitstraling van de badkamer.

Luxe badkamer

Een luxe badkamer kenmerkt zich niet door een bepaalde stijl, maar door de productkeuze en de combinatie hiervan. In deze ruimtes wordt er gekozen voor producten van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast hebben deze ruimtes vaak extra functionaliteiten die zorgen voor een echt wellness-gevoel. Zo zien we dat er vaak gekozen wordt voor een regendouche en een vrijstaand bad. Ook in deze badkamer is hiervoor gekozen. De luxe uitstraling wordt versterkt door de vrijstaande badkraan en de waskommen.

Ben je op zoek naar een luxe badkamer en zou je graag wat meer badkamerinspiratie op willen doen? Kom dan eens naar een van onze winkels. We hebben daar veel verschillende badkameropstellingen in alle stijlen en voor alle budgetten. Je kunt dus in alle rust rondkijken en je laten inspireren. Mocht je graag wat meer informatie of advies willen, dan staan onze badkameradviseurs voor je klaar. Zij kunnen je adviseren en helpen je met het ontwerpen van je nieuwe badkamer. De koffie staat voor je klaar!

Maak een afspraak

Luxe badkamer