Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Ruime sfeervolle badkamer

Sani4All Genemuiden heeft in Steenwijk deze ruime badkamer op mogen leveren. De combinatie van de lichte kleuren en de natuurlijke materialen maken van deze badkamer een sfeervol geheel.

De basis van de badkamer bestaat uit lichte tegels. Op de wanden is er gekozen voor 60x60 cm tegels in de kleur Bianco. Deze zijn gecombineerd met de 60x60 cm vloertegels in de kleur Piombo, welke net een tint donkerder zijn dan de wandtegels. De ruimte is voorzien van een nieuw plafond in een witte kleur. Door voor een wit plafond te kiezen blijft de lichte basis van de ruimte behouden. De ledspots in het plafond zijn dimbaar, waardoor je de sfeer van de badkamer eenvoudig kunt aanpassen.

Badkamer met landelijk tintje
Ruime lichte badkamer

Een badmeubelset met een landelijk tintje

De badmeubelset bestaat voornamelijk uit natuurlijke materialen, wat de badkamer een landelijk tintje geeft. De familie heeft namelijk gekozen voor een massief houten onderkast en massief natuurstenen waskommen. Het meubel is gecombineerd met twee Gun Metal wastafelkranen, welke prachtig passen bij de antracieten kleur van de waskommen. Een spiegel mag natuurlijk niet ontbreken, er is gekozen voor een brede spiegel welke is voorzien van ledverlichting.

Gun Metal & mat zwarte accenten

In deze badkamer is er ruimte genoeg voor een vrijstaand ligbad en wij snappen dan ook heel goed dat de familie hiervoor gekozen heeft. Naast het bad is een vrijstaande badkraan in de kleur Gun Metal geplaatst en combineert dus goed met de wastafelkranen. Naast een bad is er ook een ruime doucheruimte geplaatst. Ook deze is voorzien van Gun Metal kranen. Naast de kleur Gun Metal is er ook gekozen voor mat zwarte accenten. Zo zijn er een mat zwarte douchenis en een mat zwarte douchedeur- en wand geplaatst. Ook de handdoekradiatoren hebben een prachtige mat zwarte kleur.

Doucheruimte
Landelijk badmeubel

Maak een vrijblijvende afspraak

Zou jij ook graag een nieuwe badkamer willen en ben je daarvoor op zoek naar informatie? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak bij een van onze badkamerwinkels. Daar voorziet een van onze adviseurs je graag van informatie en advies. Daarnaast helpen zij je ook met het samenstellen van je nieuwe droombadkamer. Zien we je snel bij een van onze winkels?

Plan jouw afspraak