Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Ruinen

Sani4All Hoogeveen heeft deze moderne badkamer gerealiseerd bij een familie uit Ruinen. De combinatie van het unieke badmeubel en de tegels in de kleur Steal Grey, zorgt voor deze moderne uitstraling.

Het lijkt misschien niet zo, maar in deze badkamer is er gekozen voor één soort tegel. Door het lichtinval lijken de tegels op de wand een stuk donkerder dan de tegels op de vloer. De tegels waarvoor gekozen is hebben de kleur Steal Grey en zorgen ervoor dat de badkamer een moderne en rustige basis heeft. Een element dat opvalt in deze badkamer is het badmeubel. Dit badmeubel bestaat uit een dubbele onderkast in de kleur Tabacco, waar twee zwarte regalen aan toe zijn gevoegd. Doordat de regalen open zijn oogt de badkamer ruimtelijker. Op het badmeubel zijn twee witte waskommen geplaatst die prachtig combineren met de twee inbouwwastafelkranen in de kleur Gun Metal. De twee ronde spiegels die boven het badmeubel hangen zijn voorzien van verlichting en verwarming. De spiegelverwarming zorgt ervoor dat spiegel niet beslaat, ideaal!

Badkamer Ruinen
Moderne badkamer Ruinen
Inloopdouche

Inloopdouche

In deze badkamer is er gekozen voor een ruime inloopdouche. Het voordeel hiervan is dat je geen opstap hebt en dus zo de douche in kunt lopen. De douchecombinatie bestaat uit een regendouche en handdouche in de kleur Gun Metal, waardoor deze perfect past bij de wastafelkranen. Er is gekozen voor een glazen douchewand met een mat zwart raster. Door het plaatsen van een douchewand voorkom je dat het water de badkamer in loopt. De designradiator is achter de douche geplaatst, om ervoor te zorgen dat deze niet nat wordt is er een kleine douchewand geplaatst.

Een praktische badkamer

Aan alles is gedacht in deze badkamer. Het plafond van de badkamer is door het vele vocht vaak aan vervanging toe. Daarom is in deze badkamer gekozen voor een nieuw plafond van MDF, welke is voorzien van ledspotjes. De spotjes zijn niet alleen een praktische toevoeging, maar zorgen ook voor een luxe uitstraling. Daarnaast is er een toilet in de badkamer geplaatst, de set bestaat uit een bedieningspaneel en inbouwreservoir van Geberit. Het toilet is voorzien van een softclose zitting en quickrelease scharnieren, waardoor je de bril eenvoudig van de pot kunt halen. Hierdoor kun je het toilet makkelijk schoonmaken!

Praktische badkamer
Moderne badkamer

Moderne badkamer

Moderne badkamers staan bekend om strakke lijnen, comfort en een trendy tegelkeuze. Daarnaast zul je in deze badkamers niet snel drukke prints of felle kleuren tegenkomen. Er wordt voornamelijk gekozen voor kleuren als wit, grijs en zwart. Deze kleuren worden gecombineerd met kleuren als grijs, wit en zwart. In deze badkamer is er gekozen voor strakke lijnen die gecreëerd worden door het badmeubel en de inbouwkranen. De tegels hebben een grijze kleur en passen daardoor ook perfect bij deze moderne badkamer.

Kom inspiratie op doen

Ben je ook op zoek naar een moderne badkamer en zou je graag inspiratie op willen doen? Kom dan eens naar een van onze winkels. Hier kun je in alle rust rondkijken en je laten inspireren. Zou je graag advies willen ontvangen over het inrichten van je nieuwe badkamer? Dan kan dat natuurlijk ook! Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van deskundig en onafhankelijk advies. De koffie staat voor je klaar!

Maak een afspraak