Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

De stijlvolle donkere badkamer van de familie Herweijer

Een badkamer met stijl, zo kunnen we deze opgeleverde badkamer bij de familie Herweijer uit Vlaardingen zeker noemen. Wanneer je de badkamer betreedt, valt de luxe, natuurlijke sfeer direct op. De combinaties in deze badkamer zijn dan ook zorgvuldig gekozen; de houtlook elementen, natuursteen wastafels, ronde vormen en donkere tinten matchen perfect voor een krachtige uitstraling. Meer weten over de gemaakte keuzes en materialen in deze badkamer? Lees dan verder onder de foto’s.

Donkere badkamer
Regendouche met nisjes
Badkamer houtlook

Slimme keuzes

In deze badkamer zijn naast mooie, ook hele praktische keuzes gemaakt. Zo is er zowel een ruime badmeubel als een hoge wandkast geplaatst om hierin alle badkamerspulletjes kwijt te kunnen. Naast dat dit prachtig staat, voorkomt dit ook dat accessoires door de badkamer gaan slingeren. Deze kasten matchen prachtig bij de vloer- en wandtegels, die van een heel mooi passende houtlook zijn voorzien. Zo kleurt ook de zwarte designradiator perfect bij de zwarte wandtegels, die door hun grootte een bepaalde rust in de badkamer brengen. De geplaatste inbouwregendouche is natuurlijk al helemaal ontspannend, maar de familie heeft ook nog voor een Feel Good Shower gekozen. De UV- en infraroodstraling zorgen voor ontspanning én extra aanmaak van vitamine d. Ideaal dus om in de wintermaanden even heerlijk op te laden.

De mooiste combinaties

Deze familie laat samen met Sani4All Maassluis zien dat zwart, houtlook en ronde vormen prachtig samengaan. De familie koos voor hoge, ovalen spiegels met dimbaar achterlicht. Handig om jezelf beter te kunnen zien, maar ook prachtig als aankleding voor deze badkamerruimte! De inbouw wastafelkranen in de kleur champagne geven de luxe uitstraling een boost, waarbij de natuurstenen waskommen juist weer een robuust en natuurlijk tintje meegeven. Zo is over ieder element goed nagedacht, om tot deze prachtige combinatie te komen waar de familie Herweijer nog lang van zal kunnen genieten.

Maak een afspraak

Badkamer houtlook zwart