Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Stijlvolle wellness badkamer

Deze familie uit Coevorden heeft samen met Sani4All Hoogeveen deze prachtige stijlvolle badkamer gerealiseerd. De combinatie van de warme kleuren, de infrarood lamp én het ligbad maken van deze ruimte een echte wellness badkamer.

Visgraat tegels zijn op het moment razend populair, maar er is ook een variant die er erg op lijkt. Deze familie heeft gekozen voor prachtige decortegels welke in een Hongaarse punt zijn gelegd. Dit patroon lijkt erg op een visgraatpatroon, maar heeft een net wat strakkere uitstraling. Deze tegels hebben de kleur Chevron Unico Black, een prachtig donkere kleur. Om ervoor te zorgen dat de badkamer niet een te donkere uitstraling krijgt, zijn de tegels gecombineerd met wandtegels in de kleur Metal en vloertegels in de kleur Stuca. Het resultaat: een stijlvol en warm geheel.

De badmeubel combinatie

Tegen de decortegels is het badmeubel geplaatst, wat het geheel mooi breekt. Het badmeubel bestaat uit een onderkast in de kleur Black Oak, een wastafel in de kleur Trend Stone en een prachtige ronde badkamerspiegel. Het badmeubel is gecombineerd met twee Gun Metal wastafelkranen, wat voor een stijlvol geheel zorgt.

Gun metal kranen
Hongaarse punt badkamer
Luxe doucheruimte
Ruimtebesparend ligbad
Stijlvolle wellness badkamer
Stijlvolle badkamer

Wellness badkamer

De familie heeft gekozen voor een heerlijke ruime doucheruimte. In de ruimte is een zitje gecreëerd, waardoor je ook zittend kunt genieten van de regendouche. Zowel de regendouche als de handdouche hebben de kleur Gun Metal, waardoor deze goed combineren met de wastafelkranen. Niets is natuurlijk zo vervelend als rondslingerende doucheproducten, in deze badkamer is dit opgelost door een nisje te plaatsen. Het ligbad maakt deze wellness badkamer helemaal af. Omdat er gekozen is voor een ruimtebesparend bad, is er ook plek voor een toilet. Wel zo fijn!

Laat je inspireren

Ben je ook op zoek naar een nieuwe badkamer? En zou je graag nog wat meer inspiratie op willen doen? Bezoek dan eens een van onze badkamerwinkels. Daar vind je een ruim assortiment aan badkameropstellingen. Al deze opstellingen zijn voorzien van verschillende kleuren, materialen en stijlen. We bieden niet alleen badkamer in allerlei stijlen, maar ook voor ieder budget. Zo weten we zeker dat er altijd wel een badkamer is die bij je past. Zien we je snel?

Maak een afspraak