Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer ’t Harde

Deze familie heeft een luxe design badkamer uitgezocht bij Sani4All Dronten. De decortegels geven de badkamer een prachtige en unieke uitstraling.

In deze badkamer is gekozen voor een combinatie van decortegels en betonlook tegels. Door de rustige uitstraling van de betonlook tegels komen de decortegels goed tot hun recht. Bovenop het Elements badmeubel zijn twee prachtige natuurstenen waskomen geplaatst. De spiegel is voorzien van inbouwverlichting en spiegelverwarming en hangt boven het badmeubel. De gouden wastafelkranen passen hier perfect bij. Het goud komt ook terug in de vrijstaande badkraan en de regendouche, allen zijn van Blaauw Sanitair. Om optimaal te kunnen ontspannen heeft de familie gekozen voor een vrijstaand ligbad in een wit matte kleur. Zowel achter het bad als in de inloopdouche bevindt zich een nis met daarin inbouwspots. Het zachte licht van deze inbouwspots zorgen voor een zachte en ontspannen uitstraling. Een badkamer moet natuurlijk niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Daarom heeft de familie ervoor gekozen ook een wc aan de badkamer toe te voegen.

Opgeleverde badkamer 't Harde
Badkamer 't Harde

Regendouche

De regendouche wordt steeds populairder vanwege het comfort die de douche met zich meebrengt. De douche geeft je het gevoel dat je in een warme regenbui staat. Dit zorgt ervoor dat je volledig ontspannen onder de douche vandaan komt. De regendouche kent een aantal mogelijkheden, je kan er voor kiezen om de douche in te laten bouwen. Hierdoor heb je geen leidingen meer langs de muur lopen. Een andere mogelijkheid is dat je er voor kan kiezen om de bediening van de douche op een andere plek te plaatsen dan recht achter en/of onder de douchekop. Zo kan je de douche alvast laten opwarmen zonder dat je er al onder staat.

Regendouche
Design badkamer

Design badkamer

Een design badkamer is een unieke badkamer die je een gevoel van luxe geeft. Deze badkamerstijl heeft een hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met een trendy inrichting. De badkamer wordt vaak ingericht met originele producten of met de laatste trends op het gebied van sanitair. Vaak denken mensen dat design ook duur en exclusief is, maar design kan ook zeker betaalbaar en van goede kwaliteit zijn. Design is bij uitstek het middel om stijl en beleving van een product of omgeving te beïnvloeden. Door een juiste combinatie van kleuren en materialen creëer je jouw eigen design badkamer.

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie voor jouw design badkamer? Of weet je al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droombadkamer kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete badkamer ontwerpen.

Plan een vrijblijvende afspraak

Badkamer inspiratie