Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Tijdloze badkamer en toiletruimte familie Geerts

De familie Geerts heeft samen met Sani4All Uden een nieuwe badkamer en toiletruimte gerealiseerd. De blauwe decortegels zorgen voor een kleurrijke touch in het tijdloze geheel.

Zowel in de badkamer als toiletruimte heeft de familie gekozen voor dezelfde tegelcombinatie. Op de vloeren is een 60x60 cm tegel geplaatst met de kleur Industry Blue. Deze zijn gecombineerd met wandtegels in de kleur Industry White en decortegels in de kleur Midnight Blue. De decortegels zijn ook in de nissen in de badkamer geplaatst, wat voor een speels effect zorgt. De vloertegels hebben een subtiele blauwe kleur waardoor de tijdloze uitstraling van de ruimtes behouden blijft.

Praktische indeling badkamer
Tijdloze badkamer
Gun metal regendouche
Toiletruimte

Een ruime badkamer

De badkamer van de familie Geerts is ruim en daar hebben zij optimaal gebruik van gemaakt. Zo is er een wand geplaatst naast het toilet en tussen de doucheruimte en het badmeubel, waardoor er afscheidingen ontstaan. Het badmeubel past vrijwel perfect tussen de twee wanden in, wat voor een strakke uitstraling zorgt. De badmeubelset bestaat uit een onderkast in de kleur Natuur Eiken, een witte keramische wastafel en een spiegel voorzien van ledverlichting en verwarming. De Gun Metal wastafelkranen maken de set helemaal af. De kleur Gun Metal komt ook in de doucheruimte terug, daar heeft de familie gekozen voor een regendoucheset in deze kleur.

Stijlvolle toiletruimte

De toiletruimte is dus van dezelfde tegels voorzien als de badkamer, waardoor de ruimte ook dezelfde uitstraling heeft. Daarnaast heeft de familie gekozen voor een fonteinset welke bestaat uit een witte keramische fontein en een Gun Metal fonteinkraan. Het wit komt terug in het wandcloset en het drukpaneel, hierdoor ontstaat er eenheid in de ruimte. De accessoires die door de familie zelf zijn toegevoegd maken de ruimte helemaal af.

Maak een afspraak

Zou je ook graag een nieuwe badkamer of toiletruimte willen? Maak dan een afspraak bij een van onze badkamerwinkels. Onze adviseurs staan daar voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en je te voorzien van advies. Ook maken zij een 3D-ontwerp voor je, zo weet je precies wat je kunt verwachten. Zien we je snel?

Maak jouw afspraak

Blauwe decortegels
Fonteinset toiletruimte
Nis doucheruimte
Wandcloset