Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Industriële badkamer met een landelijk tintje

Deze familie uit Uden heeft samen met Sani4All Uden hun nieuwe badkamer gerealiseerd. De combinatie van de zwarte elementen en de donkere tegels zorgen voor een industriële uitstraling.

In deze badkamer is gekozen voor een combinatie van maar liefst drie verschillende tegels. De vloer is bekleed met 60x60 cm tegels in de kleur Metallic Black. Voor de wanden is er gekozen voor een combinatie van 60x60 cm tegels in de kleur Metallic Black en 20x120 cm houtlook tegels in de kleur Warm Wood. De combinatie van de drie verschillende tegels creëren een industriële uitstraling met een landelijk tintje. Het badmeubel waarvoor is gekozen bestaat uit een onderkast in de kleur Tabacco en een keramische wastafel. Op het badmeubel zijn twee opbouw wastafelkranen in de kleur Gun Metal geplaatst. Boven het badmeubel hangt een spiegelkast die is voorzien van ledverlichting. Ook aan het toilet is gedacht, er is gekozen voor een combinatie van een wit toilet en een zwart bedieningspaneel.

Badkamer kopen Uden
Gun Metal kranen
Badmeubelset badkamer
Industriële badkamer Uden
Badkamer Uden
Toiletset

Luxe doucheruimte

De doucheruimte bestaat uit een luxe regendouche met losse handdouche, beide hebben de kleur Gun Metal. In de doucheruimte is een wandplankje in de kleur mat zwart geplaatst. Hier kun je eenvoudig je doucheproducten op neer zetten, ideaal! Om te voorkomen dat het water de ruimte inloopt, en daarbij het toilet nat wordt, is er een douchewand geplaatst. Deze is voorzien van een mat zwart raster en versterkt daarmee de industriële uitstraling van de badkamer.

Luxe doucheruimte
Regendouche
Industriële doucheruimte

Bezoek een van onze winkels

Wil je ook graag een industriële badkamer? Of ben je naar een hele andere badkamerstijl op zoek? Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen en hebben daarom badkamers in alle stijlen en voor alle budgetten. Zo is er dus altijd een badkamer die bij je past. Wil je graag inspiratie op doen voor je nieuwe badkamer? Kom dan gerust eens langs bij een van onze winkels. Deze zitten door heel Nederland, waardoor er altijd wel een winkel bij je in de buurt zit. Tot snel!

Maak een afspraak

Opgeleverde badkamer Uden