Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Uden

Deze familie uit Uden heeft samen met Sani4All Uden hun droombadkamer gerealiseerd. Het ligbad en de regendouche zorgen voor optimale ontspanning en geven de badkamer een luxe uitstraling!

De basis van deze badkamer bestaat uit wandtegels in de kleur Platinum en vloertegels in de kleur Warm Wood. De vloertegels lijken echt hout, maar het zijn keramieken tegels met een houtlook uitstraling. Zo kan je toch kiezen voor de warme uitstraling van hout. Het Square SMART badmeubel heeft de kleur Houtskool en straalt daardoor veel luxe uit. Op het badmeubel is een witte keramische wastafel geplaatst. De wastafelkranen hebben de kleur mat zwart en passen daardoor perfect bij het badmeubel. Ook de regendouche combinatie heeft een mat zwarte kleur en bestaat uit een thermostaatkraan, een luxe regendouche en een ronde handdouche. De douchecabine heeft een mat zwart frame en is voorzien van veiligheidsglas met een NANO anti-kalk coating. Om optimaal te kunnen ontspannen heeft deze familie gekozen voor een ligbad. Het bad heeft een mat zwarte kraan met een losse handdouche. Hiermee kan je eenvoudig je haar wassen of je bad mee schoonspoelen. De toiletset van Geberit bestaat uit een wandcloset met Quickrelease scharnieren en een SoftClose zitting. De badkamer wordt verwarmd door de witte designradiator, door de ruimte tussen de buizen kan je je handdoeken ophangen of je kleding laten drogen. Zo zijn deze altijd lekker warm wanneer je onder de douche uitstapt!

Nieuwe badkamer Uden
Badkamer Uden
Opgeleverde badkamer Uden
Luxe badkamer Uden

Spiegelkast

De naam zegt het eigenlijk al: een spiegelkast is een spiegel en een kast in één. Deze spiegels zijn voornamelijk heel handig om kleine toiletartikelen in op te bergen. Voor de meeste mensen is een badkamerspiegel onmisbaar. Hoe handig dat je dit dan kan combineren met een kast! Spiegelkasten zijn dus erg praktisch en zorgen voor extra opbergruimte zonder dat het extra (loop)ruimte in beslag neemt. Tegenwoordig zijn de meeste spiegelkasten ook met verlichting uitgerust. Dit geeft de badkamer een luxe uitstraling en het zorgt ook nog eens voor extra licht.

Spiegelkast
Luxe badkamer

Luxe badkamer

Luxe badkamers worden niet gebaseerd op een stijl, maar op de productkeuze en de combinaties van de producten. Deze ruimtes kenmerken zich door producten van hoogwaardige kwaliteit. Het sanitair is vaak voorzien van extra functionaliteiten die zorgen voor een echt spa-gevoel. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een ingebouwde regendouche of een Sunshower. Ook de materialen en kleuren van deze ruimtes hebben een luxe uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan marmerlooktegels en gekleurde kranen. Je kan vrijwel elke badkamerstijl combineren met een luxe badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een luxe badkamer met moderne elementen, of zoals bij deze badkamer, een luxe ligbad met industriële elementen.

Badkamer inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe luxe droombadkamer eruit komt te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.

Plan direct jouw adviesgesprek

Badkamer inspiratie