Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer Urk

Deze familie uit Urk heeft samen met Sani4All Genemuiden hun droombadkamer gerealiseerd. De combinatie van de betonlooktegels en de gun metal kranen zorgen voor een stoere uitstraling.

De tegelbasis van deze badkamer bestaat uit 80x80 cm betonlook wand- en vloertegels. Aan deze basis zijn natuursteenlook decortegels toegevoegd. Deze combinatie zorgt voor de stoere en industriële uitstraling van de badkamer. Gekozen is voor een natuur eikenlook badmeubel. Daarboven is een prachtige natuurstenen wastafel geplaatst. Op de wastafel zijn twee kranen van het merk Blaauw Sanitair in de kleur Gun Metal geplaatst. De verschillende materialen zijn zo op elkaar afgestemd, dat deze samen een prachtig geheel vormen. Aan de wand boven de badmeubelcombinatie hangt een ronde spiegel met ledverlichting. Het Gun Metal komt terug in de douche combinatie. Hierbij is er gekozen voor een dubbele regendoucheset van Blaauw Sanitair, bestaande uit een ingebouwde hoofddouche en een handdouche. Om de ruimte af te kunnen sluiten zijn er een douchewand en een douchedeur geplaatst. Beide zijn voorzien van een frame en zijn van antikalk glas. Naast een luxe doucheruimte heeft deze familie ook gekozen voor een semi-vrijstaand bad van Blaauw Sanitair. De opbouwkraan en de handdouche hebben ook de kleur Gun Metal. Doordat alle kranen de kleur Gun Metal hebben ontstaat er een mooie eenheid in de ruimte. Deze badkamer is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Daarom is ervoor gekozen om een toilet aan de badkamer toe te voegen.

Urk badkamer
Badkamer kopen Urk

Regendouche

We zien ze tegenwoordig in bijna elke badkamer wel: de regendouche. Een regendouche brengt veel comfort met zich mee en wordt daardoor steeds populairder. Deze douche geeft het gevoel van een warme regenbui en zorgt ervoor dat je helemaal ontspannen onder de douche vandaan komt. Een ander voordeel is dat je de regendouche kan laten inbouwen. In deze badkamer is ervoor gekozen om de douche uit het plafond te laten komen. Zo heb je geen last meer van leidingen langs de muur. Een bijkomend voordeel van een ingebouwde douche is dat je de bediening van de douche op een andere plek kan plaatsen. Zo kan je de douche aanzetten en op laten warmen zonder dat je er al onder staat en het koud krijgt!

Regendouche
Betonlook badkamer

Betonlook badkamer

Een betonlook badkamer zorgt voor een industriële en stoere sfeer. Het grote voordeel van betonlook is dat je het op verschillende manieren kan toepassen en combineren. Daarom is deze stijl de laatste jaren ook enorm populair geworden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een volledige betonlook badkamer met betonlook vloer- en wandtegels. Maar je kan ook kiezen voor een combinatie van tegels. In deze badkamer is er bijvoorbeeld gekozen voor betonlook vloer- en wandtegels in combinatie met natuursteenlook decortegels. Dit zorgt ervoor dat de stoere uitstraling van de betonlooktegels extra benadrukt worden.

Badkamer inspiratie

Ben je op zoek naar een complete badkamer en weet je al precies hoe jouw betonlook droombadkamer eruitziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je badkamer past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste badkamer trends. Wil je graag weten hoe je droombadkamer eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke tegels het beste passen in je badkamer. Met onze laagdrempelige 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen.

Plan jouw vrijblijvende adviesgesprek

Badkamer inspiratie