Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Warme beige badkamer

Sani4All Barneveld heeft deze beige badkamer opgeleverd bij een familie uit Lunteren. De keuze voor de warme kleuren en het luxe ligbad zorgen ervoor dat deze familie heerlijk tot rust kan komen in de badkamer.

Een rustige en ontspannen badkamer kun je op verschillende manieren creëren. Een van deze manieren is om voor één soort tegel te kiezen waarmee je de gehele badkamer bekleed. Zo heeft deze familie gekozen voor beige 60x60 cm tegels in de kleur Beige Mat welke dus zowel op de vloeren als de wanden zijn geplaatst. Deze tegel heeft door de kleur een warme uitstraling, waardoor de ontspannen uitstraling van de badkamer wordt versterkt.

Warme beige badkamer
Warme badmeubelset

Ruimte met een warme uitstraling

Een ander element dat een warme uitstraling heeft, is de badmeubelset. Deze bestaat uit een onderkast in de kleur Espresso, een witte keramische wastafel en een ruime spiegelkast. Om het badmeubel af te maken is er gekozen voor een Gun Metal wastafelkraan. Tegenover het badmeubel is de doucheruimte geplaatst. De familie heeft gekozen voor een vijfhoekige douchecabine in de kleur mat zwart en een regendoucheset in de kleur Gun Metal.

Design ligbad

In de badkamer is er een element welke al snel de aandacht trekt: het ligbad. Het bad heeft een unieke vorm en is daardoor echt een stijlvolle toevoeging aan de badkamer. Door de vorm past het bad perfect in de ruimte, wat natuurlijk wel zo fijn is. Net zoals in de rest van de badkamer is ook hier gekozen voor een Gun Metal kraan. Er is gekozen voor een badkraan met een handdouche. Hiermee kun je bijvoorbeeld heel makkelijk het bad even schoonspoelen na gebruik.

Design ligbad
Ruime warme badkamer
Vijfhoekkig ligbad

Laat je inspireren

Wil je graag wat inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer? Kom dan eens naar een van onze badkamerwinkels. Daar bieden we je namelijk genoeg badkamer inspiratie om jouw nieuwe badkamer samen te stellen. Zo staan er verschillende badkamers opgesteld welke allemaal een andere stijl en kleur hebben. Maar we bieden ook van al onze kranen, badmeubels en tegels staaltjes. Zo kun je precies zien wat er mogelijk is. Daarnaast kun je met die stalen heel eenvoudig een moodboard maken en zien of dit de combinatie voor jouw droombadkamer is.

Plan een afspraak